Haos u Zadruzi: Miljana urlala kada je saznala da se priča da je Bojan otac njenog djeteta, Zola prijetio Tomoviću
June 24, 2024

Haos u Zadruzi: Miljana urlala kada je saznala da se priča da je Bojan otac njenog djeteta, Zola prijetio Tomoviću

3 min read

Zahvalila se Darku Tanasijeviću što ju je podržao kada joj je bilo teško zbog Zole. Ona je rekla Darku da je sve bliža odluci da li će roditi dijete, ali da je koče neka pitanja.

– Ja ne znam šta da radim prije. Kada izađem ja samo deset dana moram da se naspavam. Želim da odem sa Željkom i Zolom na ljetovanje, poslije toga ne znamo gdje ćemo živjeti, u kom gradu, pa traži stan, kreči, renoviraj, pa onda posao, u roku od mjesec dana mora negdje da se investira novac, jer pare odoše brzo, ja sam svjedok. Pričala sam i sa Milicom Kemez da poručimo inventar iz Kine za salon – nabrajala je Miljana neumorno, a onda su se svi pa i Marija Kulić nasmijali.

Zatim je Darko upoznao Miljanu sa slučajem Bojana Tomovića, koji tvrdi da je otac Miljaninog djeteta.

– Razumijem šta je psihička bolest, ali evo biću bezobrazna, on mora na ozbiljno psihijatrijsko liječenje, neka mu promijene terapiju. Ja sam pročitala intervju u kojem je on rekao da želi da me upozna i da uđe u rijaliti, da sam ja kraljica i da sam ga izvukla iz depresije, kaže samo pusti moje klipove. Ja sam njega obožavala kao klinka sam slušala njegove pesme, pozvala sam ga da pjeva na Željkovom rođendanu. On je rekao da ne može da dođe ali smo ostali u kontaktu – rekla je ona.

– Jednog dana neko lupa na kapiju, ja sam bila kod kuće sa Tijanom i Anom. Dolazi on, ja u šoku, nisam očekivala čovjeka, tada smo se i upoznali. Tada smo se dogovarali da snimimo pjesmu, duet, pričali smo, otišli do tvrđave do mog kuma i pričali smo o svemu, poslije toga je došao vozač po njega i otišao je negdje na Kosovo da radi, u povratku je svratio isto, a onda smo se poslije čuli ovaklo na Vajberu – rekla je Miljana.

– Poslije je mojim sestrama napisao da jedino mene može od Zole da odvoji on i da zato želi da uđe u rijaliti. Zoli je napisao da ne brine jer on nije otac djeteta, a sada kaže ovo – rekla je Miljana.

– Mi nismo bili sami pet minuta, a sada tako priča. On je pred ulazak u rijaliti, pisao svakojake poruke, a onda sam ga blokirala. Rekao mi je da će se ubiti, morala sam da ga odblokiram i onda smo se ponovo čuli – rekla je Miljana.

– Poručila bih mu da promijeni terapiju, jer nije dobra i da mi se više nikada ne javi jer neću imati razumijevanja za njega i za njegovu ljubav – rekla je Miljana.

Dok je Miljana pričala o Tomović, Zola je bio vidno bijesan, a ona je nastavila da tvrdi da je Zola otac djeteta.

Na kraju je Zola poslao poruku Tomoviću i rekao mu da ne uzima njegovo i Miljanino ime u usta, jer će imati posla sa njim, a Miljana je najavila izlazak iz Zadruge i tužbu protiv njega ukoliko se ovo nastavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!