IGRAO OKO ŠIPKE ZA 400 €, BIO NA FARMI I U PAROVIMA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV! Isplivao Radašinov Snimak, Evo Kako Sad Izgleda!
February 26, 2024

IGRAO OKO ŠIPKE ZA 400 €, BIO NA FARMI I U PAROVIMA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV! Isplivao Radašinov Snimak, Evo Kako Sad Izgleda!

2 min read

Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin iz sela Ljupten privukao je veliku pažnju učešćem u “Velikom bratu”, kao i na “Farmi”. Mnogi su komentarisali da je dvojnik glumca Radoša Bajića, a pored toga gledaoci su ga zapamtili i po specifičnom rečniku, kosovsko-resavskom akcentu, pravednom stavu, kao i uzrečici “ću te patošem”. Gledaoci su ga je zapamtili po specifičnom rječniku, kosovsko-resavskom akcentu, pravednom stavu, kao i uzrečici “ću te patošem”. Iako je doživio svojih 15 minuta slave, to mu nije donijelo preveliku izmenu u načinu života. Nakon rijalitija vratio se u svoje selo, gdje se i dalje bavi poljoprivredom. Ono što je jeste novina na njemu, jeste promjena fizičkog izgleda,prenosi Kurir. Naime, na Instagramu se pojavio video snimak gdje možemo da vidimo kako Radašin sad izgleda. Radašin iz Ljuptena je i dalje lako prepoznatljiv. Doduše, malo se ugojio i osjedio, ali i dalje liči na glavnog junaka serije “Selo gori, a baba se češlja” Inače Radašin je u vidio klipu ispričao jedan stari vic zbog kojeg je svojevremeno postao hit na društvenim mrežama. – Bila neka gospođa i imala pudlicu malecku koja se zvala Tako Nešto. Žena se kupala kada je primjetila da je njen pas po imenu Tako Nešto pobjegao iz stana. Istog trenutka je izjurila napolje, gola, ponevši jedino ogledalo. Išla je od prolaznika do prolaznika i pitala da li su vidjeli Tako Nešto. Kada je zaustavila trećeg prolaznika, na njeno pitanje da li je video Tako Nešto, on je odgovorio: “Jesam, ali tako uramljeno nisam”. Video možete pogledati OVDJE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!