ISPLIVAO TAJNI PLAN BIVŠIH SUPRUŽNIKA ĐOGANI: Hoće Lunu OVDE da pošalju pravo iz rijalitija? A samo ih je OD OVOGA STRAH
February 23, 2024

ISPLIVAO TAJNI PLAN BIVŠIH SUPRUŽNIKA ĐOGANI: Hoće Lunu OVDE da pošalju pravo iz rijalitija? A samo ih je OD OVOGA STRAH

2 min read

Roditelji Lune Đogani navodno imaju u planu da posle svih doživljenih lomova potraže stručnu pomoć, te ćerku prijave na bolničko lečenje čim napusti rijaliti imanje u Šimanovcima. Iako je Anabela i ranije to imala u planu, podršku bivšeg muža Gagija dobila je tek pošto se pridružila ekipi zadrugara u aktuelnoj sezoni, na jedno od čega strahuju, kako se navodi, je to kako će njihova naslednica prihvatiti ovu ideju. 

“Anabela i Gagi godinama nisu u dobrim odnosima i koriste svaku priliku da se posvađaju dok su u rijalitiju, ali oboje su veoma zabrinuti za zdravlje njihove najstarije ćerke Lune. Kada je Luna iz prve sezone ‘Zadruge’ izašla kao omražena ljubavnica, roditelji su pokušali da joj pomognu, te su je vodili na seanse kod privatnog psihijatra. Međutim, umesto da pokuša da pomogne sebi u tom trenutku, Luna je uradila najgoru stvar i odlučila da ponovo uđe u rijaliti. Tada joj se stanje samo pogoršalo jer je redovno pila terapiju, koju je često mešala s alkoholom. Zbog toga je često imala mentalne i emotivne lomove, a njeno stanje bivalo je sve gore”, priča izvor jednim domaćim medijima i dodaje da se stvari nisu popravile ni kada je izašla iz druge sezone.

“Činjenica da je imala buran raskid s Markom Miljkovićem samo je pogoršala situaciju. Porodici i bliskim prijateljima pričala je sve najgore o Marku i svima je prećutala da su se pomirili. Zbog toga ju je Anabela tako žestoko napala kada je ušla u rijaliti. Ćerki je rekla da je patološki lažov i da ima iskrivljenu sliku o realnosti i da tim stručnjaka treba da se pozabavi njenim psihičkim stanjem”, nastavlja izvor pa objašnjava da je i Gagi na Anbelinoj strani.

“Oboje su shvatili da je Luni potrebna distanca od ljudi i nadzor stručnog lica kako bi mogla da nastavi život dalje i složili su se da treba da se leči u psihijatrijskoj bolnici. Njih najviše plaši kako će njihova ćerka tu ideju prihvatiti, ali su se dogovorili da će biti istrajni u ovom planu i da će je, ukoliko Luna ne prihvati, odvesti silom na lečenje”, tvrdi izvor i dodaje:

“Njeno ponašanje ih veoma plaši, a primetili su i njene česte promene raspoloženja. Luna bar jednom nedeljnom ima teške nervne slomove, histeriše, lomi, baca stvari po rijalitiju, plaše se da bi mogla i nekoga da napadne, i baš zbog svega toga oni će se potruditi da je smeste u što bolju ustanovu i tako joj pomognu”, zaključuje on. 

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!