Isplivao transkript izjave koju je nesretna Nizama Hećimović dala policiji: MOLILA JE ZA POMOĆ
May 23, 2024

Isplivao transkript izjave koju je nesretna Nizama Hećimović dala policiji: MOLILA JE ZA POMOĆ

2 min read

Nizama Hećimović navela je u izjavi policiji u Gradačcu da ju je nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović pretukao jer mu hrana koju je spremila nije bila ukusna!

Avaz je došao do transkripta izjave gdje se vidi da je Nizama Hećimović 4. jula u policiji navela da je pretučena dan ranije oko 19.30 sati u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića. Navela je da se Nermin “žalio na hranu” da mu nije ukusna i da ju je nakon verbalne rasprave fizički napao.

  • Kao nevjenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona i ne želim da dam izjavu o navedenom događaju, koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom. Izašla sam iz njegove kuće sa djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim – navela je Nizama Hećimović u policiji.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, počinio je u petak trostruko ubistvo.

Najpre je usmrtio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Zločin je prenosio uživo na Instagramu.

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan sa društvenih mreža, samo nekoliko sekundi pre nego što će Nizami ispaliti metak u glavu, pitao ju je zašto ga je prijavila policiji, a nesrećna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

(Kurir.rs/Avaz)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!