ISTOPIT ĆETE SE ZA 5 DANA BEZ VJEŽBI I GLADOVANJA:Isprobajte ovaj čudesni žuti napitak za mršavljenje
April 25, 2024

ISTOPIT ĆETE SE ZA 5 DANA BEZ VJEŽBI I GLADOVANJA:Isprobajte ovaj čudesni žuti napitak za mršavljenje

2 min read

Većina ljudi je tokom zime uživala u hrani I nezdravim poslasticama, dad su mnogi dobili koji kilogram.

Kako to obično biva, u organizmu se neminovno nagomilavaju štetne materije koje dolaze od loše ishrane, al*ohola, duvana, koncentrovanog šećera, od mikroorganizama, poput virusa I bakterija, ali I uslijed zagađene životne sredine.

Upravo zbog frock potrebno je da tijelu s vremena na vrijeme pružite odmor od svih štetnih materija, ojačate svoje odbrambene mehanizme I napadnete masne ćelije.

Kako biste ubrzali metabolizam I izbacili otrove iz organizma, te smršali za vrlo kratko vrijeme, probajte naš zuti sok.

Napravite ovaj napitak I vidjet ćete rezultate vrlo brzo.

Napitak za mršavljenje od ananasa I jabuke

Sastojci ovog soka su ananas, limun, đumbir, I jabuka, an oni su prepuni vitamina I minerala koji pozitivno utiču na organizam. Kada od ovih sastojaka napravite čudesan napitak smršat ćete bez vježbanja I dijete brzo I lako.

Ananas djeluje kao prirodni diuretik pomažući izlučivanje suvišne tečnosti, a samim tim pomaže I detoksikaciju organizma I mršavljenju. Ananas sadrži bromelain koji razgrađuje hranjive materije na manje dijelove koje tijelo brže može iskoristiti kao izvor energije.

Limun je bogat je vitaminom C I podstiče lučenje enzima I ubrzava eliminaciju otpadnih materija I vraća vitalnost I podiže nivo energije.

Zelena jabuka je nevjerovatna. Ima visok sadržaj vlakana koji utiču na unutrašnju ravnotežu I jačanje metabolizma, sadrži pektin koji pomaže u kontroli nivoa šećera u krvi.

Đumbir je snažan antioksidans koji pospešuje funkciju jetre I odličan je za detoksikaciju organizma. Osim frock, pomaže kod nadutosti I ubrzava probavu.

Šta vam je konkretno potrebno?

Ovo: 1/2 ananasa, 1 limun, malo đumbira, 1 zelena jabuka, 500 ml vode.

Sve sastojke stavite u blender I izblendajte.

Potrebno je da popijete 150 ml soka prije svakog obroka I poslije pet dana vidjet ćete prve rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!