IVA URLALA NA FILIPA USRED KAFIĆA! Sve je ona KRIVA, došla samo u brushalteru, Đukić nije skidao oči sa nje
February 21, 2024

IVA URLALA NA FILIPA USRED KAFIĆA! Sve je ona KRIVA, došla samo u brushalteru, Đukić nije skidao oči sa nje

2 min read

Pobednica Zadruge 3″ Iva Grgurić i njen dečko Filip Đukić posvađali su se u jednom beogradskom kafiću, i to navodno zato što je Filip sve vreme gledao u nove silikonske grudi Ane Korać!

Iva i Filipa prošlog petka krenuli na piće sa bivšim cimerima iz rijalitija Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Oni su predveče napustili Filipov stan i krenuli u kafić njegovim kabrioletom.

Čm su izašli iz kola, ljudi su počeli da ih prepoznaju. Iva se slikala sa klincima koji su je zaustavljali i tek posle desetak minuta je sa Filipom ušla u kafić.

Smestili su se i naručili piće dok su čekali Anu Korać i njenog verenika Davda Dragojevića. Kad su se Ana i David pojavili, svi su izljubili, pozvali konobara, naručili “tonu” alkohola i sve vreme se smejali.

Medutim, ubrzo je vrag odneo šalu jer je Đukić počeo glasno pred svojom devojkom i Aninim dečkom da hvali starletine grudi. 

“Nikad bolje sife nisam video”, ponavljao je Filip.

Ana se pravila luda iako je dobrim delom i sama kriva za svađu Filipa i Ive. Ona je, naime, u kafić došla samo u brusthalteru i sa otkopčanim sakoom. Očigledno je želela da pokaže petice koje je nedavno ugradila.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Filip nije mogao da skloni oči sa Aninih grudi, a u jednom trenutku je rekao svojo devojci: – Ivo, sutra ćemo i tebi da zakažemo operaciju! Treba da ugradiš petice kao Ana!

Hrvatica je tada skočila i počela da viče na Filipa:

– Čim malo popiješ, ponašaš se kao kreten! Muka mi je od tih ružnih fora.

Rasprava je trajala više od pola sata, a Filip je, po svemu sudeći, uspeo da im upropasti veče. Iva se na mrštila, ustala i pozvala je taksi.

Filip je pokušao da se izvini, ali ona nije želela da ga sasluša! Toliko je žurila da uđe u taksi da je prešla ulicu van pešačkog prelaza! Ubrzo je i Filip besno izašao iz restorana.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!