Izbačena iz rijalitija, a sad Krunićeva otvoreno o svemu: Poslije 7 dana provalila je ko prljavo igra, a jedina svijetla tačka je ovaj muškarac
May 23, 2024

Izbačena iz rijalitija, a sad Krunićeva otvoreno o svemu: Poslije 7 dana provalila je ko prljavo igra, a jedina svijetla tačka je ovaj muškarac

3 min read

“Moji ljudi, da vam se konačno javno obratim ovdje jer telefon nije bio kod mene do večeras. Prvo da vam se zahvalim svima koji ste bili uz mene i vjerovali da ću možda ovog puta izdržati do kraja. Žao mi je što sam vas ovako brzo razočarala, a najžalije mi je što sam samu sebe po ko zna koji put izigrala i ispala slabić. Nisam uspjela, a možda ovaj put i više nisam željela da pobijedim sebe, jer u ovom formatu očigledno ne možete pobijediti sebe zato što igrate protiv favorizovanja, fejk priča, svađa i prijateljstva, gdje onog osnovnog, a to je ljudskost – nema. A samim tim ni ravnopravne igre već one sa tri aršina”, započela je Jelena i nastavila da niže rečenice:

“Naravno, ništa nikada ne opravdava moj postupak. Agresija je nešto što predstavlja najniži način rješavanja problema, što mislim da mi nikako ne priliči, ali je očigledno sastavni dio moje ličnosti i teško je mogu skroz iskorijeniti. Ali to sam ja, na nečiju žalost! I ne, ne šaljite mi poruke: “Zašto Jeco? Neeee, nisi trebala” i slično, jer su bespotrebne. Ja sam svega toga i te kako svjesna. Poslije sedam dana mi je postalo jasno kuda vodi scenario, koje se priče ponavljaju, na koje prljave igre su pojedini spremni da idu zarad opstanka, kao i protekcijom nekih takmičara kojima je gotovo sve dozvoljeno, a naravno bez govora o diskvalifikaciji ili barem kazni honorarom. No, ko iole duže prati rijalitije zna da je to i te kako normalna i česta pojava. Zašto? I za to imam odgovor, ali mislim da se nekima ne bi svidio, pa ću ga zaobići ovog puta. Što ne znači da ga neću iznijeti.”

Ona je nastavila da piše na svojim Instagram “pričama” i pravda svoje postupke.

“Na to sam i navikla kao neko ko ima brdo rijalitija iza sebe. Od samog početka sam bila bezvoljna da istjerujem bilo kakvu pravdu kao ranije, skačem, komentarišem kao prije, jer vidim da se priča iznova ponavlja. Jedinu svijetlu tačku koju sam tamo imala, jer se nisam pretjerano ni sa kim družila i priklanjala grupama, svakako je bio Filip Reljić. Zaista, iako možda nekima zvuči nepojmljivo! Iskrena emocija prema njemu s moje strane mi je bila oaza mira. Kao i uvijek, najiskrenije i bez dlake na jeziku govorim. Iako se svašta tu izdešavalo. I da, i te kako imam precizno mišljenje o svima, jer sa mnom uvijek znaš na čemu si. Ako mogu da pomognem, tako sam vaspitana i to ću uraditi, ako ne mogu, neću ti ni odmoći. Shvatila sam da ne pripadam takvom formatu i da ću se ipak najbolje pokazati u onome što sam naumila i čemu sam posvećena već neko vrijeme. A to ćete uskoro i vidjeti. I da, ne zaboravite, poslije rijalitija je pravi život, koji sve nas čeka gdje neke protekcije nestaju. Voli vas Krunićka”, zaključila je doskorašnja zadrugarka.

.

.

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!