Ja se ne prodajem za pare, Sloba surovo na pitanje o duetu sa Lunom, a ni prema Kiji nije blaži
April 20, 2024

Ja se ne prodajem za pare, Sloba surovo na pitanje o duetu sa Lunom, a ni prema Kiji nije blaži

2 min read

Sloba Radanovic (29) pred nastup u Crnoj Gori razgovarao je sa crnogorskim novinarom Božom Dobrišom, a nezaobilazna tema bile su njegova bivša žena Kija Kockar (30) i bivša ljubavnica Luna Đogani (23).

Kada je Božo konstatovao da je Kija blizu njega, fizički, pošto je u tom trenutku boravila u Tivtu, a Sloba pevao u Kotoru, te da li je možda očekuje na nastupu, Radanović je odgovorio sa “ne”.

Na pitanje da li će joj, možda, posvetiti neku pesmu, rekao je da je bolje da prođe bez toga.

– Bolje bez pesme, ima ko njoj da peva (smeh) –  rekao je Sloba.

Kristina Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, Foto: Telegraf.rs

Takođe, dotakli su se i neočekivane situacije koja se dogodila pre desetak dana, kada su Sloba sa svojom devojkom, a Luna sa Markom Miljkovićem, došli da gledaju isti film u bisokopu.

– Veruj mi, nisam ni primetio da su tu dok neki momci nisu kreneuli da se smeju. Izašao sam i kada sam se vratio čuo sam da su i oni tu. Jednostavno, nisam primetio da su tu niti je došlo do bilo kog susreta – rekao je Radanović, a na pitanje da li to znači da više ništa i nema potrebe da ga pitaju za Lunu, odmah je odgovorio:

– Ništa. Na to je, još otkad, stavljena tačka.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Na pitanje da li bi za dobre pare nekada snimio duet sa Lunom, Sloba je rekao da ne dolazi u obzir i da se on ne prodaje za novac.

Podsetimo, Sloba je odmah nakon susreta za Telegraf JETSET ekskluzivno rekao da su gledali horor film “Annabelle Comes Home”, a na naše pitanje da li im je možda mahnuo, rekao je:

Sloba Radanović

Slobodan Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

– Što bih im mahao? Mene oni stvarno ne zanimaju. Želim im sve najbolje, ali me ne interesuju.

Radanović već neko vreme uživa sa novom devojkom za koju kaže da ima puno razumevanje i za njega i za njegov posao, te da mu je velika podrška.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!