Janjuš najstrašnije izvrijeđao zadrugara, kada mu je uzvratio istom mjerom skočio na njega! Pola kuće ga držalo! (VIDEO)
June 15, 2024

Janjuš najstrašnije izvrijeđao zadrugara, kada mu je uzvratio istom mjerom skočio na njega! Pola kuće ga držalo! (VIDEO)

1 min read

Marko Janjušević Janjuš i Mlađan Jovanović ušli su u raspravu tokom emisije “Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem”. Sve se dogodilo kada su zadrugari polemisali o tome što su ulazili blatnjavi u kuću nakon igrice koja je bila popodne. Dok su se Janjuš i Mlađan svađali, pljuštale su uvrede, a onda je umalo došlo i do fizičkog kontakta. 

Obezbjeđenje je odmah uletjelo u kuću i izvelo Janjuša u dvorište. Zajedno sa Janjušem pošao je i Stefan Karić koji je pokušao da ga smiri.

– Kažem ti da odj*beš! Odj*bi! Pop*šiš mi k*rac! J*baću ti mamu! J*baću te u usta! – vikao je Janjuš.

– Hajde bre dosta mi je! Pop*šiš ti meni k*rac! Ma, j*bem ja tebe u usta! – pričao je Mlađan.

– Dobro Janjuše, molim te. Znaš na koga treba da misliš, prekini! Molim te, prekini! Pusti, batali! J*bote, nemoj da te molim ovdje kao neki mentol – pričao je Stefan.

– Za ove stvari… Jao, ja ga provociram… J*baću mu majku! Idioti ispali, pa mi sada ovdje glume… To mafijanje, pa sada ću da ti j*bem mater i ovdje i napolju – govorio je Janjuš Kariću dok su šetali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!