Janjuš poslije javne prevare tvrdi da ipak najviše voli ženu: Oprostiće mi, 100 puta mi je prešlo preko svega
February 26, 2024

Janjuš poslije javne prevare tvrdi da ipak najviše voli ženu: Oprostiće mi, 100 puta mi je prešlo preko svega

2 min read

U “Zadruzi” je u toku radio emisija “Sprrrdnja” koju uređuju i vode Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš. Ova emisija je nešto drugačijeg karaktera od svih prethodnih, jer je Janjuš odlučio da cijelu emisiju posveti situaciji u kojoj se našao i svojoj aferi sa Majom Marinković.

 Jaki, po prvi put ovakva situacija, imaš priliku da pričaš o svemu sa Majom – rekao je Karić na početku emisije.

– Nisam imao ni u malom mozgu da će mi se ovako nešto dešavati. Poznavajući sebe, mislim da treba sve iz početka da pričam. Držim u sebi nešto već par mjeseci, to se vidi i osjeća. Pokušavam sebe da nađem u nekoj priči koja je, svi znamo, katastrofa. Znam da sam pogriješio i da nema opravdanja za to. Znam da sam u narodu ispao jako loš, ali trenutno mislim da ne postoji osoba koja mene razumije – počeo je Janjuš.

– Ja mislim da postoji, to su osećanja – uveravao ga je Karić.

– Nikad u životu nisam pomislio da ostavim ženu. Koliko god da sam pravio greške, ne moja žena, uvijek smo našli neko rješenje i uvijek je to, kad bolje razmislim, možda je bolje bilo da je neko sa druge strane presjekao. Jer ja nikad nisam mogao da presiječem jer je to osoba koja… Ne mogu da ti objasnim dok je neko ne upozna, ja u nju nisam posumnjao za 10, 11 godina. Ja sam čovjek koji čudan život živi. Pokušavao sam sebe da smirim u drugim situacijama i nikad sebe nisam smirio. To je izgleda moja slabost koja nije dobra. Ovo što se desilo, ja znam da se dešavalo i drugima, ali ovo je javna scena. Ovdje su mi proradile emocije prema Maji. Nisam mogao to da sakrijem – otkrio je Janjuš.

– Meni je sad u glavi kako oni napolju sve preživljavaju, kako sam im uništio sreću. Ja sam svoju sreću uništio. Treba mnogo vremena da prođe da bih se ja bolje osjećao. Koliko god volim Maju, ja sam neke ljude toliko ponizio, a ničim to nisu zaslužili – rekao je Marko.

– Naš brak je toliko bio, kako da definišem, toliko je bio… Ona je dolazila u situaciju da mi j..e mater 100 puta, zbog mnogo drugih stvari, izlazaka, ali mi smo se toliko voljeli da je to bilo da se pređe preko svega. Da li se prelazila zbog Krune, to ne znam – priznao je Janjušević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!