JK sa ćerkama na priredbi povodom 1. dana nove školske godine, oduvala dekolteom u crvenoj haljinici
April 25, 2024

JK sa ćerkama na priredbi povodom 1. dana nove školske godine, oduvala dekolteom u crvenoj haljinici

2 min read

Atina (10) i Nika Tošić (9), ćerke pop dive Jelene Karleuše (41), danas su, 2. septembra, kao i sva deca posle duže letnje pauze krenule u školu.

Karleuša je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj sedi u školskim stolicama i pozira sa svoje dve mezimice uz opis “Moje školske devojčice”.

Pevačica svoje pratioce uvek obraduje modnom kombinacijom, a ovog puta je ovaj vrlo važan dan svoje dece uprličila crvenom kratkom haljinicom izrazito dubokog dekoltea. Crvenom bojom je verovatno htela da asocira na radost, što polazak dece u školu i jeste za svakog roditelja.

Inače, Jelena i Duško Tošić su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla.

Jelena Karleuša, atina nika tošić, prvi dan škole

Atina, Jelena i Nika, Foto: Instagram/karleusastar

Kako deca u godinama u kojim su Atina i Nika znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, pa veruju da novi drugari njihove dece neće ni znati ko su Jelena i Duško, a kamoli šta im se dešavalo u privatnom životu.

Škola koju će ubuduće Atina i Nika pohađati spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji.

Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina iznosi 7.000 evra, što znači da Jelena i Duško uopšte ne žale novac za obrazovanje dece.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!