Kad mogu Kija i Luna , zasto ne bi mogla i Dara Bubamara. Samo jedan muškarac će biti pozitivac , ostali paljba
March 4, 2024

Kad mogu Kija i Luna , zasto ne bi mogla i Dara Bubamara. Samo jedan muškarac će biti pozitivac , ostali paljba

2 min read

 Kada sam bila na Mikonosu, došla sam iz noćnog života, u 6 ujutro sam gledala more i razmišljam, bilo bi ludilo kada bih ja napisala knjigu i da se zove “Moji principi”. To je negde tako procurilo… Da budem iskrena, nisam to još počela. Biće sve od A do Š, iskreno, moj život. Možda će ljudi još više da me zagotive kada vide šta sam prošla kao žena, sama, a kako sam uvek pozitivna i nasmejana – otkrila je Dara.

Iako se konstantno šuška o Darinom ljubavnom životu, pevačica je priznala da je trenutno niko ne zanima.

– Ja nemam ni dečka ni muža, nikog nemam, imam svoju publiku i svog muža… Imam “mercedes”, ali koji sam ja kupila. Ušla sam u tu neku fazu da mi je samo bitan posao i karijera, ne zanima me niko. Iskreno kažem – rekla je Dara.

Dara Bubamara

Dara Bubamara/Foto: Nikola Tomić

U njenoj knjizi koju planira da napiše biće reči i o njenom bivšem suprugu Milanu Kesiću, sa kojim ima sina Konstantina.

– Nismo pričali o tome, ali Milan će biti jedini koji će biti pomenut u pozitivnom smislu, on je moj najveći prijatelj i najveći oslonac. Kad god mi je teško, kad god mi je nešto najgore, uvek je tu uz mene. Uvek kažem, Milan je za mene najbolji prijatelj. On će jedini biti pomenut, u lepom kontekstu, a ostali će biti – paljba! Samo što neće niko biti imenovan, ali ću malo ime da okrenem – otkrila je pevačica koja nije skidala osmeh s lica.

Dara je priznala i da se dopisuje sa jednom stranom osobom, ali da je sve na nivou prijateljskog odnosa. Ime nije želela da otkrije.

Dara Bubamara

Dara Bubamara objaviće dve nove pesme do Nove godine/Foto: Instagram/darabubamara_official


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!