KAKVA BEBA, ONI SU LUDI! 2 MESECA NIJE VIDELA SINA, DETE NIJE DOBRO: Jadranka besna na Draganu i Eda, nikad ŽEŠĆE OPLELA
April 16, 2024

KAKVA BEBA, ONI SU LUDI! 2 MESECA NIJE VIDELA SINA, DETE NIJE DOBRO: Jadranka besna na Draganu i Eda, nikad ŽEŠĆE OPLELA

3 min read

Jadranka Mitar otvorila je dušu i dala svoj sud o kćerkinom odnosu sa oženjenim Edisom Fetićem.

Majka Dragane Mitar naglasila je da se oboje ponašaju nezrelo, ali je to ne čudi jer su u zatvorenom prostoru. Ona je otkrila i šta se događa sa sinom rijaliti-zvezde Jovanom i koliko trenutna situacija utiče na njega:

FOTO: PRINTSCREEN

“Dragana je imala ugovor da viđa Jovana jednom mesečno. Eto, ona već dva meseca nije videla sina. Zvala sam produkciju da joj kažu da je dete dobro. Ne znam da li je ta informacija došla do nje. Nikome nije bilo ni na kraj pameti da se ovako nešto može desiti. Jovan je kod mene, ja ga čuvam. On je super, nema šta moja ćerka da brine”, ističe Jadranka i dodaje:

“Samo što Jovan ne želi da vidi Draganu zato što se svađa. Jako mu nedostaje. Stalno govori: ‘Neću da gledam mamu, gledaću je kad se vrati’.”

O Zilhi Jadranka ima da kaže samo jedno.

“Torta koja je unela pometnju Draganu ne treba da je interesuje. Ne znam šta pokušava Zilha. Ono je stvarno bruka i sramota. Može samo da napravi još veći jad. Šta reći? To je strašno ako je stvarno torta od nje. Njihova veza je kontroverzna. Dragana treba da bude spreman na razne bockalice i provokacije. Ne znam da li su ovi ljudi ludi? Zašto toliko potenciraju da će Edo da se vrati Zilhi? Gde da se vrati? To su gluposti, oni su raščistili zauvek. Užasno me nerviraju ta pitanja. On mora da se vrati toj deci, njegova su. Mora da komunicira sa tom ženom, dok deca ne napune 18 godina”, iskrena je Jadranka.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Draganina majka je progovorila i na temu potencijalne trudnoće svoje kćerke.

“Meni to nije normalno, ako je istina… Gde joj je pamet? Moraće pod hitno da uradi test da vidi na čemu je. Ja mislim da nije ni mesto ni vreme da se to dogodi. Kakva beba, pa oni su ludi! Sama neka odluči, ako je zaista trudna kad izađe neka vidi, da li će da rodi to dete ili će da abortira. Ta trudnoća bi joj upropastila život. Meni je poznato da ona ima hormonski poremećaj. Zbog toga je bila i u bolnici. Uvek me je užasavala sa ti problemom. Strašno, šta da vam kažem. Treba da traži tamo ginekološki pregled da bude sigurna šta joj se dešava. Mislim da oni nisu normalni, ako su zaista odlučili da naprave bebu. Dragana je luda ako će roditi dete Edisu”, rekla zabrinuta Jadranka i naglasila:

– Gde će da živi ta beba, sa kim? Bože sačuvaj. Imaju li oni pameti? O tome neću ni da razmišljam, a kamoli da polemišem. Niti je prilika niti je vreme. Kad izađu neka prvo razmisle, da li su spremni za dete.”

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!