Kao u hororu: Zadrugarka plakala u kupatilu, a nije ni primijetila šta se nalazi iza nje
June 25, 2024

Kao u hororu: Zadrugarka plakala u kupatilu, a nije ni primijetila šta se nalazi iza nje

1 min read

Milica nije bila raspoložena za hranu, već je sjedila neutješna za crnim stolom i razmišljala.

– Tako su zli prema meni! Rasplakalo me je to što su rekli da sam ja nemoralna! Što me toliko mrze? Šta sam ja uradila? Jesam li ja nekome uzela dečka, jesam li ja nekome prva prišla? Kako to meni može da kaže? Moja osjećanja su prvo prevarena, pa onda sve ostalo i sada će tu da uskače glupača koja je trčala oko njega kao gluva k.čka! Neće graditi vezu preko mene njih dvoje! Povrijedilo me to što sam prevarena. Ja sam ostavila momka napolju, jer sam mislila da će ova veza da uspije! To je jaka riječ da se kaže za mene da sam nemoralna! On mene svaki dan podbada za to, od prvog dana! – govorila je Milica.

– Moraš da iskuliraš, nemoj da plačeš! Milice, vidheli su da ti je to tačka koja ti je najbolnija – pričao je Stefan Milošević Milici.

Poslije ove situacije Milica je otišla u kupatilo gdje je nastavila da plače, a tamo ju je tješila Mina Vrbaški. Ipak, dok su njih dvije razgovarale kamera je zabilježila sramotan prizor.

Naime, bide koji je pored WC šolje je prepun prljavštine i zamućene vode. Očigledno je da im je higijena na najnižem mogućem novou, ali i da oni ne mare mnogo za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!