Karleuša poslala račun šešira Hrvatu koji ju je prozvao da ga je platila 10 dolara (FOTO)
June 15, 2024

Karleuša poslala račun šešira Hrvatu koji ju je prozvao da ga je platila 10 dolara (FOTO)

2 min read

Nakon što je hrvatska javna ličnost, česti modni kritičar i učesnik nekolicine rijaliti programa – Neven Ciganović (49), prozvao Jelenu Karleušu (40) kako je šešir sa kojim se slikala nedavno na moru platila 10 dolara, objavili smo pravu cenu ovog komada.

Naime, kako juče pisali, reč je o šeširu španske kuće “ “Eliurpi”, čija je cena (zvanično) 416 funti, a u evrima – 451.

Posle pomenutog teksta, Jelena je odlučila da skroz “poklopi” Nevena, time što mu je opušteno poslala račun ogromnog šešira koji je pazarila.

Ciganović očigledno nije mogao javno da prizna da je pogrešio, pa je printskrin objavio na svom Instagram storiju, napisavši:

– Ono kad ti “Diva” pošalje svoj račun da vidiš kako ona “racionalno” troši na “originale” , a ne na neke tamo fejkove. Je l’ ovo moguće, da sam Divi toliko bitan? – napisao je.

Neven Ciganović šešir račun Karleuša

Nevenova objava koju je kasnije obrisao, Printskrin: Instagram/nevencigi

Očigledna je kontradiktornost u njegovim objavama, pošto je Jelenu prvo prozivao zbog nošenja šešira koji se može nabaciti za 10 dolara, da bi na kraju kritikovao i to što ne košta 10 dolara, već 450 evra (?)

Obzirom na to da Jelenin nastup košta 15.000 evra, te da je udata za Duška Tošića čija se plata meri u milionima evra, Jelena sebi može priuštiti skupe “krpice”. Ipak, cenu nikada nije javno isticala, osim u slučajevima sličnim ovom.

Ciganović je, inače, nešto kasnije, pomenuti stori uklonio sa svog Instagrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!