Kija je budala, ona je nula bez rijalitija: Ove poznate ličnosti su javno napljuvale Kiju Kockar
May 19, 2024

Kija je budala, ona je nula bez rijalitija: Ove poznate ličnosti su javno napljuvale Kiju Kockar

2 min read

Njeno gostovanje izazvalo je lavinu komentara, te su mišljenja javnosti podijeljena. Mnogi smatraju da Kija nije relevantan sagovornik za odgovaranje na bitna politička i društvena pitanja, pogotovo ne na pitanja koja se tiču Kosova i Evropske unije. Među ljudima koji dijele takve stvavove, nalaze se i Vesna Dedić i Eva Ras.

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić nije željela puno da se zadržava na ovoj temi,ali je izjavila da po njenom mišljenju, niko sem velikih svjetskih zvaničnika ne bi trebalo da komentariše pitanje Kosova.

– Kosovo je toliko delikatna tema da niko sem vrhovnih svjetskih zvaničnika nema pravo to da komentariše, ja nisam gledala emisiju i baš me briga šta Kija Kockar ima da kaže na tu temu – izjavila je Vesna.

Poznata filmska glumica Eva Ras, je oštrija, pa se čak upitala i da li je Kija Kockar “tokom gostovanja bila pijana”, jer “normalna žena ne može da se ponaša onako”.

– Kija je bila budala kao i uvijek, ona je govorila da su njoj spaljivali knjige, pa ono je idiotski. Ne daj Bože da imamo nekog političara kao što je Kija Kockar. Vidim jutros u novinama to pišu, a ona dođe u emisiju i priča o svojoj knjizi koja je pitanje da li je uopšte i knjiga. Ja sam rekla kada je ona pobijedila i kada je izašla i rekla da je preživjela rijaliti, ona je nula bez rijalitija. U godini koja je prošla vidimo da je bez rijalitija nula. Krajnji domet joj je bio razvod od muža – rekla je Eva Ras.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!