Kija o odnosu sa Slobom, veštinama novog dečka u krevetu i da li je Luna stvarno otpevala svoju pesmu
April 21, 2024

Kija o odnosu sa Slobom, veštinama novog dečka u krevetu i da li je Luna stvarno otpevala svoju pesmu

3 min read

Kristina Kockar već nekoliko meseci je u vezi sa bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević, Milošem Dimitrijevićem, a sada je otkrila i kakav seks ima sa njim. Kija je ovom prilikom prokomentarisala i novu pesmu Lune Đogani za koju se spekuliše da je nije ona otpevala.

Kija je na početku razgovora prokomentarisala trenutno jednu od najaktuelnijih tema, a to je incident koji se dogodio između Nadežde Biljić i Tome Panića.

– Ispratila sam kako se Toma nasilno ponašao još dok je bio u “Zadruzi”, a problem treba istog trenutka u korenu saseći. Nažalost, ako čovek jednom udari ženu, udariće je ponovo još jače. U prvoj sezoni Toma je bio miran i kulturan dečko. Ne znam šta se promenilo, ali nasilje nad ženama je za mene veliko ne – rekla je Kija.

Nadezda Biljic, Toma Panic

Nadežda i Toma, Foto: Milena Đorđević, Nikola Tomić

Kako je nedavno isplivala poruka u kojoj je Luna navodno podržala nasilje nad Nadeždom Biljić, Đoganijeva je izjavila kako joj to podmeću Kijini fanovi, a evo šta Kockareva kaže na to:

– Naravno da mislim da se time vadi. Tu prepisku je objavila njena fan stranica, koju ona sama prati, a koja je nakon toga ugašena. Jako je ružno da uvlači moje fanove u to, a pogotovo da mene uzima u usta. Sve što sam imala da kažem o tome rekla sam. Uvek ću osuditi svakog ko podrži nasilje nad ženama. Nema izuzetka.

Kija je potom priznala da je čula Luninu novu pesmu za koju mnogi kažu da je Đoganijeva nije otpevala, a evo šta Kija kaže na to:

– Isto mislim.

Luna Đogani, Marko Miljković, Port

Luna, Foto: ATA Images

Kockareva je progovorila i o nasledstvu svoga oca o kojem se dosta pisalo.

– Dobila sam pola nasledstva. Moja maćeha Kata i ja smo sporazumno vansudski podelile popola. Stavile smo imanje na prodaju. Ja već imam od mame trosoban stan, a Kata živi u inostranstvu, tako da smo odlučile da ga prodamo. Dobila sam i dve puške jer mi je otac bio lovac, ali moram da dobijem dozvolu da bih ih preuzela. Inače idem u streljanu i volela bih da preuzmem bar jednu pušku – rekla je ona.

Kija je otkrila i kakav odnos ima sa Dušicom Jakovljević s obzirom da je uplovila u vezu sa njenim bivšim dečkom.

– Imam super odnos s Dušicom, dalje ne bih komentarisala – rekla je Kockareva za “Stars”.

Pevačica je progovorila o Slobinoj doskorašnjoj devojci koju nikada nije predstavio javnosti.

– Ne bih ni to komentarisala. Znam ko je još odavno, a on kad bude hteo da je predstavi javnosti, to će uraditi – rekla je ona i priznala da je po njenom mišljenju bolja od Lune.

Kija Sloba poljubac

Poslednja fotografija na kojoj se Kija i Sloba ljube, a koju smo snimili pred njegov ulazak u karantin Zadruge, Foto: A. Nalbantjan

Kockareva je priznala i kakav seks ima sa novim dečkom.

– U mozak – prokomentarisala je kratko Kija.

Kada je reč o nemanju seksa tokom poslednje godine braka sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, Kija je rekla da on nije bio odgovarajući partner, ali da joj je bio porodica i sve na svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!