Kija u tajnoj vezi sa oženjenim inspektorom?! Andrej Atijas ispričao šta zna
September 21, 2023

Kija u tajnoj vezi sa oženjenim inspektorom?! Andrej Atijas ispričao šta zna

3 min read

Pevačica Kristina Kija Kockar (29) navodno je uplovila u vezu sa oženjenim inspektorom MUP-a, koji je toliko odlepio za njom da je je u stanju da joj ispuni svaku želju i svaki hir. Pored finansijske pomoći, on je spreman i da iskešira sumu od neverovatnih 170.000 evra i kupi joj stan u luksuznom delu Košutnjaka.

Naime, Kija već dugo krije svoj ljubavni život, a za to postoji dobar razlog, budući da je već dva meseca u vezi s oženjenim inspektorom. Ova nagađanja potvrdio je i Andrej Atijas bivši Anabelim muž, koji je skoro imao blizak susret sa Kijom upravo u zgradi u kojoj živi njegova biša Anabela.

Zadrugovizija, Kristina Kija Kockar

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

– Kristina i inspektor su se upoznali još letos preko zajedničkih prijatelja, ali je on tada za nju bio samo sredovečan čovek s kojim se ponekad sretne. Odmah mu se dopala, ali nije htela ni da čuje za to da ima nešto sa njim. Obasipao ju je skupim poklonima i pažnjom, ali ga je uvek kulturno odbijala uz izgovor da je oženjen. Ipak, kroz nekoliko meseci, Kija je upala u ozbiljnu finansijsku krizu, bili su joj potrebni materijalna podrška i muškarac koji će brinuti u njoj u periodu kada ne može da zakaže nijedan nastup. Njegova upornost se isplatila i počeli su vezu. Takvu da joj posle dva meseca kupuje stan od 170.000 evra –  priča izvor i otkriva da inspektor ne mari za zakonitu suprugu već samo želi da ljubavnici obezbedi najbolji život, pošto mu je totalno ušla pod kožu.

Osim toga, Kija je baš sada izrazila želju da kupi stan koji će verovatno novi dečko platiti.

Kristina Kija Kockar

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

– Kristina oduvek manipuliše muškarcima, ali prijatelji njenog dečka su u šoku koliko se ovaj zaljubio u Kiju i šta sve radi za nju. Pre stana, Kija je od njega tražila pozajmice od po nekoliko hiljada evra uz obećanje da će mu ih vratiti čim zakaže nastupe. Od njega je uzela preko 10.000 evra za samo mesec dana. Kao da je omađijan, ne zna šta radi i Kija mu je centar sveta – kaže izvor i otkriva da je još strašnije što Kockareva s novim dečkom razgleda stan koji je njen bivši suprug gledao nekoliko nedelja pre nje, a koji je sprat iznad Anabelinog.

– Nikome nije jasno zbog čega je Kija zapela za stan koji je pre nje gledao Sloba. Ko zna šta je toj ženi u glavi kada novog, oženjenog dečka vodi u razgledanje stana koji je Sloba gledao malo pre nje. Na sve to, taj stan je iznad Anabelinog. Kad se sve sabere, ta situacija zaista nije normalna i potpuno je čudno sve što Kija u poslednje vreme radi – navodi izvor za Kurir.

Sve ove navode potvrdio je i Andrej Atijas koji je imao bliži susret sa Kijom i gospodinom koji je kako on ističe njegov prijatelj.

Andrej Atijas, Zadruga, Finale Zadruge

Andrej Atijas foto: Nikola Tomić

– Kao što svi znate ja ne živim u Beogradu već neko vreme, ali dolazim ovde često zbog ćerkice da bih mogao je vidim. Pričuvam je kada Anabela radi i ima obaveze. Pre nekoliko dana bio sam u svom stanu sa ćerkicom i negde blizu ponoći izašao sam do prodavnice da kupim neke sitnice koje su mi zatrebale. Pri povratku iz marketa ispred mene je zastao crni automobil marke “porše”. Iskreno, takav automobil vam skrene pažnju, ali nisam zagledao ko se nalazi unutra. Kada je stao na metar od mene, iz automobila je izašao prvo moj drugar iz Obrenovca, a odmah pored njega i Kija Kockar. Iznenadio sam se kada sam ih video zajedno, ali s obzirom na to da je on moj prijatelj, javio sam mu se, kao i Kristini, pošto se našla u društvu mog prijatelja. Pitala me je kako sam i naglasila mi da ćemo biti komšije – kaže Atijas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!