Komšije Marka Miljkovića otkrile sve detalje iz njegovog života: Evo šta radi kad dođe u rodni Brus
April 17, 2024

Komšije Marka Miljkovića otkrile sve detalje iz njegovog života: Evo šta radi kad dođe u rodni Brus

3 min read

Miljkovićev dobar drug Filip S. ispričao je kakav je Marko kada se ugase kamere, sve o njegovim tinejdžerskim danima i prethodnim vezama.

– Marko je uvek bio mangup, voleo je da se zeza, ali nikada nije pravio gluposti zbog kojih bi imao problema. Ono što svi njegovi prijatelji znaju i zbog čega ga vole jeste to što je dobar prijatelj, pravi burazer. Uvek možete da se oslonite na njega, osim kada je u rijalitiju (smeh). Data reč mu je najvažnija – počinje njegov prijatelj i otkriva da je Miljković bio glavni zavodnik u Brusu.

Marko Miljković

Marko Miljković, Foto: NIkola Tomić

– Nismo išli u isto odeljenje jer sam ja mlađi, pa ne znam kakav je bio đak. A u tim godinama nas ocene nisu ni zanimale. Međutim, oduvek je bio glavna faca u školi, što je i danas. Devojke su ga volele, a klinke u školi su bile lude za njim – priča on i dodaje da je vrhunac popularnosti u rodnom mestu dostigao kada je počeo da radi kao di-džej.

– Kada je jedan čovek otvorio diskoteku u Brusu, Marko je puštao muziku i brzo je postao popularan. Devojke su ludele za njim i dolazile čak i iz okolnih mesta u Brus kako bi ga videle. Posle je ušao u “Velikog brata” i ceo grad ga je pratio. Realno, tamo se pokazao najbolje od svih. Inače, njemu je posao uvek išao od ruke, pa i u rijalitiju opstaje. Rođen je pod srećnom zvezdom – hvali ga drug, koji još nije upoznao Lunu, ali kaže da Marko izgleda zadovoljnije nego ikad.

Luna i Marko

Luna i Marko, Foto: Marko Jovanović

– Kada su ona i Marko stigli u Brus, ja sam otišao na more. Video sam se s njim kada je izašao iz rijalitija i mogu vam reći da deluje srećno. Kaže da je zaljubljen, da mu je s njom prelepo.

U prilog ovim tvrdnjama govore i fotke koje Miljković i Đoganijeva svakodnevno objavljuju na Instagramu. Ona koja je dirnula njihove fanove i rasteretila ih svi sumnji jeste slika svekrve i snaje, koju je objavio Marko uz emotikone srca. Time je zadrugar dokazao da su Luna i njegova majka Neda u odličnim odnosima.

Nedeljka MIljković, Luna Đogani

Neda Miljković i Luna, Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

Kafić u kojem zadrugar često pije kafu nalazi se u centru grada, a i tamo ga zaposleni hvale.

– Veoma je ljubazan, ne glumi zvezdu i ponaša se kao domaćin. Svi znamo šta voli da pije – ujutru espreso s mlekom, a uveče uglavnom pivo. Uvek ostavlja dobar bakšiš, a kada mi hoćemo da ga častimo, ne dozvoljava – priča jedan konobar.

Marko Miljković, snimanje spota, snimanje spota

Marko Miljković, Foto: ATA Images

Mesto gde se Lunin dečko odmara jeste selo Ribare, gde njegovi prijatelji poseduju veliko imanje. Mama njegovih drugara Zora Đorđević otkrila je više o zadrugaru.

– On je divan i lepo vaspitan dečko. Druži se s mojim sinovima i volim ga kao svoje dete. Često dolazi kod nas i obožava da jede sve što skuvam. U prošloj sezoni “Zadruge”, kada su mu kao nagradu dali da dođe u Brus, Marko je došao kod nas u Ribare s mamom da proslavimo Božić. Bilo mi je veoma drago. Sve najbolje mislim o njemu – kaže ljubazna gospođa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!