KRENUO DA PRITISKA LJEKARE! Dječak ubica sve gori – ovo je vrhunac njegove bahatosti koji je sve šokirao
June 15, 2024

KRENUO DA PRITISKA LJEKARE! Dječak ubica sve gori – ovo je vrhunac njegove bahatosti koji je sve šokirao

1 min read

Mjesec dana je prošlo od jezivog masakra u “Ribnikaru” koji je počinio 13-godišnji učenik. U međuvremenu smo iz istrage koja je u toku, svjedočenja majke, oca i dadilje u policiji, ali i roditelja čija su se djeca družila sa dječakom-ubicom, saznali mnogo toga o dječaku-ubici, mada je dosta pitanja i dalje ostalo bez (pravih) odgovora, počev od onog krucijalnog, šta je to, sada već prije skoro dva mjeseca, “kvrcnulo” u glavi pa je ovaj počeo sa detaljnim pripremama za stravičan zločin.

Javnost je, do sada, već više puta šokirana novim saznanjima o dječaku-ubici, a čini se da je svako naredno bilo dramatičnije i jezivije od prethodnog. Zato smo vam izdvojili 10 najšokantnijih stvari koje smo saznali o najmlađem masovnom ubici na svijetu.

Vrhunac njegove bahatosti je ponašanje u klinici u kojoj je smješten. Naime, prvih dana je najčešće postavljao pitanja “Kada izlazim?” i “Kakav odjek ima to što sam uradio?”, očigledno očekujući da je postao veliki heroj i da će mu klicati ispod prozora.

Posljednjih nekoliko dana, međutim, otišao je korak dalje, značajno se osilio i pritiska ljekare da ga puste na slobodu tvrdeći kako su završili sve preglede.

  • Da li danas izlazim – konstantno pita ljekare, piše sd.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!