“Krenuo obema rukama da me udara”: Procurila izjava Nadedže Biljić iz policije
April 18, 2024

“Krenuo obema rukama da me udara”: Procurila izjava Nadedže Biljić iz policije

2 min read

Nadezda Biljic oglasila se na Instagramu juce, 15. avgusta, a u jutarnjim časovima je navela da ju je dečko Toma Panić pretukao. Bivša učesnica “Zadruge”, koja je bila u modricama, otišla je u policiju da da izjavu povodom ovog slučaja. Dnevni list “Alo” došao je do papira na kojem piše šta je Nadežda tamo izjavila:

– Sa Panić Tomislavom sam u emotivnoj vezi oko 6 meseci, sa kojim nikada nisam živela u zajednici. Tokom veze imali smo verbalne prepirke, ali se nikada nije desilo da nasrne na mene do danas. Bili smo zajedno u noćnom klubu, gde je flertovao sa devojkom i bio u vidno alkoholisanom stanju. Otišli smo u drugi klub gde je njegova drugarica imala problem sa strancima ispred kluba. Ušla sam u klub da bih pozvala Tomu da izađe ispred, izašao je, a onda i ja za njim i videla sam da je poljubio neku devojku. Nastala je prepirka između nas zbog toga što je uradio, pozvali smo taksi i ćutali sve do stana. Ušli smo u stan i pitala sam ga šta mu je to značilo, na šta je on rekao da sam narkomančina, bolesnica koja pije antidepresive, da sam ološ i stoka, da me treba tući svaki dan. Zatim dok sam stajala ispred njega udario mi je šamaru predelu levog obraza, a zatim je krenuo obema rukama da me udara, ne sećam se tačno da li me udarao pesnicama ili šamarima, u predelu glave, a potom je razbio staklenu pepeljaru dok sam ležala i plakala, počeo je da me udara u rebra pesnicama i da me davi, od čega mi se mutilo pred očima – stoji u Nadeždinoj izjavi koja se nastavlja:

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić Foto: Milena Đorđević

– Rekla sam mu da pokupi stvari, izašao je, ubrzo se vratio i legao mirno da spava kao da se ništa nije desilo. Čekala sam da učvrsti san, pa sam onda o svemu obavestila policiju. Napominjem da mi je Tomislav u toku fizičkom napada pretio da će me ubiti ako pozovem policiju. U poslednje vreme se plašim njega, posebno sada kada mi je ovo uradio. Takođe, napominjem da staklenu flašu nemam u stanu, nisam ga udarila ničim, već je on mene napao. Tomislav ponekad popije, ali kad popije zna da bude agresivan, što je danas pokazao. Želim da se pridružim krivičnom gonjenju protiv Tomislava jer sam uplašena za svoju bezbednost – navodi se u izjavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!