Krstinja u rekordnom roku smršala 83 KILOGRAMA, A SAD MORA NA OPERACIJU: Evo šta se desilo, odmah se oglasila
April 16, 2024

Krstinja u rekordnom roku smršala 83 KILOGRAMA, A SAD MORA NA OPERACIJU: Evo šta se desilo, odmah se oglasila

1 min read

Krstinja Todorović, finalistkinja prošle sezone “Zvezda Granda”, koja je imala 142 kilograma, zahvaljujući operaciji želuca smršala je čak na 83 kilograma, a uskoro ide na još jednu operaciju – zatezanja kože.

– Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da poslije Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože – rekla je Krstinja, što će finansirati Saša Popović, kao što je i obećao, kako bi se mlada Crnogorka što prije pojavila u miniću

Spot i pjesmu još uvijek nije uradila poput većine njenih kolega iz takmičenja, te Krstinja odgovara na pitanje da li se plaši da će ostati po strani jer još nije iskoristila svojih ”5 minuta slave”.

– Uvijek te tera na razmišljanje šta će biti kada dođe neko nov i interesantan, da li ćeš otići u zaborav, ali pjesmu treba snimiti u pravo vrijeme i pravu pjesmu a ne bilo šta. Ja mislim da će pravo vrijeme doći u trenutku kada ja budem 100% zadovoljna osobom, nadam se vrlo brzo i da će pjesma biti pravo osvježenje- otkrila je zvijezda ”Granda” u “Grand magazinu”, koja je trenutno jedna od najtraženijih pjevačica u Crnoj Gori.

Foto:Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!