Krunićeva otkrila da li postoji dr.ga u rijalitiju: Jelenu prozivali da ju je koristila, a ona iznijela pravu istinu
June 24, 2024

Krunićeva otkrila da li postoji dr.ga u rijalitiju: Jelenu prozivali da ju je koristila, a ona iznijela pravu istinu

2 min read

Bivša rijaliti učesnica vidjela je klip zbog kog su mnogi govorili da se Jelena dr.gira.

“Sjećam se gdje se jasno vidi ruka koja drži hranu, gdje ja prilazim, mirišem to, i brišem se, jer sam nosem dotakla hranu. Neki su to jedva dočekali i naravno, sve što ide uz to: “Aha, znači dr.ga! Krunićka se dr.girala!” Povezali su opet to, sa nebuloznom pričom da u rijalitiju može da postoji dr.giranje, da može da postoji bilo kakva vrsta ubacivanja opojnih supstanci”, rekla je Krunićka i objasnila da je godinama sa Lepim Mićom u rijalitiju, kao i da je uvijek pomagao djevojkama.

“Ljudi, tamo ima preko ne znam koliko stotina kamera. Da li ste zaista maloumni ili šta?”, bijesna je bila Jelena, pa nastavila:

“Mogu jasno da stanem u odbranu samog rijalitija, i same produkcije, možda eto prvi put (smijeh), da je to totalni apsurd, da se piće otvara pred tobom, da se piće kupuje, ukoliko ne želiš odmah da ga otvoriš, otvoriš ga kasnije, pred tobom sipaju, tako da, to je jedna velika glupost, da bilo ko može da unese bilo šta spolja, naravno, ti si pretrešen od glave do pete. Samim tim ću da demantujem sve što je vezano za opojne supstance, i prošle se zone su pisali da kada sam pila terapiju, kamera nije mogla lijepo da snimi kada sam otvarala ormarić, ja se saginjem dole, što je normalno, da sam i tada koristila. Dobro, ja sam na to navikla. Ja sada zaista želim da stanem u odbranu da je to apsurd i da je apsolutno pominjanje takvih stvari i igranje sa produkcijom na taj način jako ružno i mislim da treba biti sankcionisano, kao što i jeste diskvalifikacijom Marijane Zonjić”, iskrena je bivša zadrugarka, koja sada uživa u Mariboru sa svojim vjerenikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!