Lažna majko macije”: Saša Vidić se javno obratio Ceci i poručio da je rat počeo
April 16, 2024

Lažna majko macije”: Saša Vidić se javno obratio Ceci i poručio da je rat počeo

2 min read

 Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vrijeme razdvojilo i neki drugi vidici – rekao je Saša za i dodao:

– Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvijek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspjeli godinama gajiti.

Ceca je na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne smije da pljune.

– Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne smije da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje – rekla je folk zvijezda.

Međutim, po svoj prilici od “civilizovanog rastanka” nema ništa, jer je Saša Vidić javno objavio rat nekada bliskoj prijateljici.

Naime, kreator je nakon što se pojavio tekst u medijima da se potukao zbog pileta u marketu, oštro reagovao i optužio Cecu za širenje neistina o njemu.

– Ceca je neko ko diktira ovakve tekstove. Bolje da napišete da sam siromašan, nego da me j.bu maloljetnici ili da j..em tuđe muževe! Da rat počinje! Počeo je! Gospođo u godinama niko ti nije kriv što te niko ne j*be. Sada ćeš svaki dan čitati ko si lažna majko nacije! Sram te bilo! Nisam ja zbog pileta, već da kupim “majci” čajnu kobasicu pošto ku… nema da joj učinim plezir! Jbg da sam bio dobar sa majkom 90-ih i da mi je prodala sa mužem bijelu tehniku iz Vukovara, možda bih i kupio piliće – napisao je na Instagramu revoltirani Vidić!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!