Leti perje nakon raskida! Marko traži od Lune: Vrati mi mojih 30.000 eura
June 24, 2024

Leti perje nakon raskida! Marko traži od Lune: Vrati mi mojih 30.000 eura

3 min read

Bivši di-džej traži od novopečene pjevačice da mu vrati 30.000 eura koje je on uložio u kupovinu stana na Novom Beogradu, ali Đoganijeva zasad nema od čega da mu vrati novac. Zbog toga su nastale nesuglasice i prepirke koje su trajale nekoliko dana, a da se sve to ne bi pretvorilo u žestok rat, umiješala se Anabela Atijas. Lunina majka je posredovala da dođe do dogovora po kojem će dug biti vraćen u ratama u narednih godinu dana, s čim se Marko jedva složio.

– Čim je Luna presjekla i saopštila Marku da od njihove veze nema ništa, on je njoj rekao da očekuje da mu vrati pare koje je dao za kupovinu stana. To je donekle i očekivano i logično jer je to njegova zarada od rijalitija, a on u toj nekretnini više neće boraviti. Luna je pobijesnila kad je čula Markov zahtjev i počela je da viče na njega. Rekla mu je da je sad jasno da je njemu samo novac važan, da je nije iskreno volio i da je pogriješila što je bila s njim tih nekoliko mjeseci poslije izlaska iz „Zadruge“. Danima su se svađali preko telefona. U jednom trenutku Marko je zaprijetio Luni da će sve to ispričati novinarima – rekao je izvor blizak pjevačici.

Kada je Anabela čula za taj sukob i mogućnost da to bude objavljeno u medijima, odmah im je predložila nagodbu.

– Njoj je dosta stresova i samo želi mir. Zato ih je savjetovala da se lijepo dogovore. Predložila je da Luna od nastupa isplaćuje Marka u narednih godinu dana, što je vrlo ostvarivo jer iznos od 30.000 eura nije prevelik. Marko je malo negodovao u početku, jer je očekivao da mu odjednom da sve pare, ali kad je vidio da je to jedini način da izvuče svoj novac, pristao je. Luna će od januara početi da plaća Marku rate za dug – dodao je sagovornik.

Vinovnici ove sage nisu odgovarali na pozive. Đoganijeva je u jednoj emisiji nagovijestila da je do pucanja veze došlo iznenada, ne navodeći pravi razlog.

– Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima… Njemu napišu: „Luna je bila sa onim“, meni isto tako. Čim smo se mi odvojili – odvojili su se i oni. Jedna grupa vrijeđa mene, druga grupa vrijeđa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvijek sam osjećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osjećam ništa – rekla je ona u „Premijeri“.

– Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac bio problem. Previše smo jedno drugo povrijedili da bi moglo da bude kao prije. Danas je bilo zvanično, vidjeli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru! Trebalo je da provedemo dan zajedno. Večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku – zaključila je samouvjereno Luna.

Njih dvoje postali su bliski u rijalitiju „Zadruga 2“, gdje su se i smuvali. Više puta su se svađali pred kamerama, pa je izgledalo da ta veza neće potrajati ni dana čim budu izašli na slobodu. Ipak, Marko i Luna su izdržali šest mjeseci zajedno, što je svakako za svaku pohvalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!