Ljuba otkrila da Stanijin Marko šalje poruke njenom dečku
April 16, 2024

Ljuba otkrila da Stanijin Marko šalje poruke njenom dečku

2 min read

Ljuba je rekla da je Dobrojevićeva u rijalitiju krenula nizbrdo, a zbog Stanijinog psovanja nazvala ju je “matorom prostakušom”.

– Ona nije imala svoju priču, kačila se na Aleksandru, na Sanju i Matoru, na mene. Ja sam nabrojala kada je ušla na koga će se nakačiti i to je uradila. Ušla je nebitna! Muvala se, sviđa joj se ovaj, sviđa joj se onaj. Ja sam joj lepo rekla da je krenula uzbrdo, a onda je samo krenula nizbrdo. Znam je od ranije, ranije, kada se krila iza paravana da se ne vidi u brushalteru. Sad je prostakuša neviđena, mnogo psuje, baš je matora prostakuša – počela je priču Ljuba.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović, Printskrin: TV Pink

Bodibilderka je otkrila da Marković šalje poruke njenom dečku iako mu Stanija navodno brani da se druži sa njom.

– Divni su, meni je najjadnije kada vidim na šta su ljudi spremni. U ovom momentu svi znaju da sam ja bila u super sa Markom, on je baš onako ispao dno, ja sam to njemu i rekla, da ne mogu da verujem da on spušta pogled kada prolazi pored mene, jer je njemu takva osoba odredila sa kim će se druži, sa kime neće. On šalje poruke Švedskoj, je l’ mu to dozvolila baba Stana? Pošto sa mnom ne priča i ne sme da priča, zove nekog ko je moj – zaključila je Pantovićeva.

Šta je sve Ljuba rekla o Marku i Staniji pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!