Ljuba pred venčanje menja silikone: Stavlja “specijalne grudi”, a tek da čujete koliko će ih platiti
April 20, 2024

Ljuba pred venčanje menja silikone: Stavlja “specijalne grudi”, a tek da čujete koliko će ih platiti

2 min read

Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima – rekla je Pantovićeva.

 Navodno će ponovo stati na “ludi kamen”, a pred važan datum sa izabranikom Mirkom Perićem, bilderka je odlučila da ide na totalni remont.

Tako je, nakon podizanja kapaka, za šta je pre desetak dana iskeširala 2.000 evra, zakazala novu operaciju. Naime, Ljuba želi da poveća grudi, i to skoro duplo.

– Ljuba želi da na venčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implantate zameni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implante, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 evra. Ljuba nije žalila para, rekla je da će ceo honorar od “Zadruge” da uloži u svoj izgled, zato joj ni cena nije predstavljala nikakav problem – rekao je izvor blizak Pantovićevoj.

Ljuba Pantović, Mirko Perić

Ljuba Pantović i Mirko Perić, Foto: Nikola Tomić

Ljuba je intervenciju zakazala za poslednju nedelju avgusta, kako bi se oporavila do svadbe koja bi trebalo da se održi u oktobru.

– Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima – rekla je Pantovićeva za Srpski telegraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!