“Ljubavi, gledaj u svaku, flertuj sa svakom!” Dragana dala “odobrenje” Edisu, pa pomenula i se*s
April 25, 2024

“Ljubavi, gledaj u svaku, flertuj sa svakom!” Dragana dala “odobrenje” Edisu, pa pomenula i se*s

2 min read

Odnos Dragane Mitar i oženjenog Edisa Fetića Eda, koji je u Zadrugu ušao kao “Gospodin Torta”, i dalje je svakodnevna tema rijalitija, a Draganine reči mnoge su frapirale.

I ovaj put je Dragana tokom porodičnog sastanka ustala i bez dlake na jeziku progovorila o njenom i Edovom odnosu, navodeći kako nikoga ne bi trebalo da se tiče njihov život, te svojoj jačoj polovini “dala zeleno svetlo” da flertuje sa drugim ženama.

– Meni ovde niko nije prijatelj, samo poznanici s kojima sam prinuđena da živim dok se ne završi rijaliti. Svi gledamo sebe, pa tako i ja. Ne zanimaju me ovi ljudi, osim pojedinih – prvo je istakla,pa nastavila.

– Nas dvoje smo jedini koji se ovde najbolje poznajemo iz spoljnjeg sveta, jer da nije tako ne bismo toliko godina koliko se poznajemo proveli u bilo kom kontaktu. Naša priča je napolju, to su stvari koje znamo samo mi. On nema problem s tim, ja nemam problem s tim, te stvari ne mogu nas da poremete. Ja volim kad je moj muškarac poželjan, sve su ih jurili da li zbog lepote ili para, nebitno, ja to volim. Ne daj Bože da sam s nekim akrepom… Meni je to sve slatko i simpatično. Koliko mi budemo dozvolili, toliko će to biti aktuelno. Ta priča mi nije zabavna, znam da nije ni Edi – osvrnula se na priče o Jeleni Pešić i Edisu.

– Da li ću ja imati ovde se*s ili neću, ja se ponašam ovde kao kod kuće…kome se sviđa neka gleda, kome ne, neka ne gleda – poručila je.

– Čekaj, je l’ realno? Je l’ se kući se*sate pred nekim ili sami u svom prostoru? – čudila se Zorica Marković.

– Ja ne znam šta se ovde vidi… – odgovorila je Dragana.

– Sve se vidi, Dragana. Imate kupatilo, druge delove imanja… – dobacila joj je Zorica, a onda je Dragana dala dečku “zeleno svetlo”.

– Ljubavi, ja te molim, gledaj u svaku, flertuj sa svakom, imaš moje odobrenje. Drago mi je što sam uvela tu trojku, počelo je od Tomovića, od tad su krenuli svi da se mešaju, meni je drago zbog toga, moraš da mi čestitaš… Žao mi je što nismo napolju i što možeš da izje*eš sve te kojima se sviđaš… – rekla je jasno i glasno.

– Naši najbitniji u životima, moj muž i njegova žena su nas jurili da nas razdvoje, nisu uspeli. Tako da su nam ovo sve smešne teme, samo nas ojačavate, naše priče će ostati ispod našeg pokrivača – zaključila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!