Ljubili se i grlili usred lokala, kupuje stvari za stan: Sloba Radanović uhvaćen na djelu sa udatom, a evo šta kaže
April 19, 2024

Ljubili se i grlili usred lokala, kupuje stvari za stan: Sloba Radanović uhvaćen na djelu sa udatom, a evo šta kaže

2 min read

Njih dvoje su se dovezli njenim automobilom u ulicu u samom centru Beograda i parkirali ga tik ispred prodavnice gdje se prodaju tapete.

“Ušli su zajedno unutra i desetak minuta razgledali tapete, vjerovatno za Slobin stan. Konsultovali su se kako međusobno tako i sa prodavačicom. Jelena je bila toliko sretna što zajedno kupuje predmete za njegov dom, te je u jednom momentu počela da ga grli i ljubi pred prodavačicom i ostalim kupcima u radnji. Svi su ih čudno gledali budući da oboje tvrde u javnosti da se samo druže”, navodi izvor koji se našao na licu mjesta i nastavlja:

“Jelena je potom obavila kratak razgovor mobilnim telefonom, a onda su izašli iz lokala. Sjeli su u auto, koji je bio parkiran na mjestu za invalide, i otišli svojim putem.”

Inače, prije ovih fotografija pričalo se da Sloba i Jelena zajedno idu u teretanu, gdje takođe razmjenjuju nježnosti, baš kao u radnji u kojoj su uslikani.

“Ne znam ko vam je to rekao. Gdje je pečat? Ne razmjenjujem nježnosti u javnosti. Zašto bih nešto krio, a razmjenjivao nježnosti u javnosti? Baš bih pazio da je takva situacija. U teretani samo vježbamo. Išli smo dva ili tri puta, nismo više od toga. Idemo zajedno i na ručak, na piće, u bioskop”, izjavio je Sloba samo dan prije nego što su nastale naše fotografije, i dodao:

“Ja ne krijem da je Jelena osoba koja mi trenutno najviše prija u mom životu. Ona zna šta treba da mi kaže i kada treba da mi kaže da bi me smirila i da bi me oraspoložila. Ona je osoba koja se niotkuda stvorila u mom životu, a uvijek je tu za mene. Jelena je savršena kao osoba, nemam zamjerku. Imam stvarno vrlo blizak odnos i moguće je da preraste u vezu, ali nije trenutno.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!