Lukas nikad žešće opleo po Karleuši, pa pomenuo Brenu i Cecu! (FOTO)
May 24, 2024

Lukas nikad žešće opleo po Karleuši, pa pomenuo Brenu i Cecu! (FOTO)

3 min read

Lukas je na društvenim mrežama objavio Karleušin poruku koju je uputila Ceci, a onda žestoko opleo po njoj.

– Dobro, Karleuša dokle više??? Oduzimaš mi dragoceno vreme, ali sada si stvarno preterala sve mere i granice! Zamolio bih te da mi više ne glumiš prijatelja, jer mi prijatelj nisi! A ni ja tebi! Prijatelji se ne ponašaju prema prijateljima tako prefidno kao ti! Kako to misliš da Ceca više ne nagovara mene, tj. da me ne loži i lajkuje moje tekstove, kako bih ja u njenu korist vređao sve živo! (inače ko vređa sve živo svi mogu da vide u ovoj maloj galeriji slika na ovoj objavi) dakle ti hoćeš da kažeš da mene Ceca loži, a onda se ja napalim pa onda vređam sve živo! Tako reci Karleuša – poručio je Lukas i dodao:

Aca Lukas

Aca Lukas, Foto: A. Nalbantjan

– Ti hoćeš da kažeš da sam ja debil koga neko može da koristi i drži ga kao svoje oružje??? A ko me je onda ložio da se svađam i pljujem onog Vranješa kada se tebi u*eravao u život, a cela nacija na čelu sa 95 posto kolega se sa tobom sprdala ! Ne veruješ? Hoćeš da ti pošaljem samo od ljudi koje znam, koji su mi slali tvoje famozne selfije za koje i dalje tvrdim da je montaža. Da se razumemo! Znači ti tvoje prijatelje smatraš za debile! Onda me niko nije nagovarao, doduše ti si malo cvilela kod moje bivše supruge, koja ti je inače super frendica, dok smo još bili ona i ja u kako tako dobrim odnosima, da me zove i moli da ti pomognem! I ja sam to uradio!! A ti si mi se zahvalila tako što si s*ala po svima nama i našem dragom prijatelju kod koga smo bili na rođendanu. A onda kad ti se odgovori se ljutiš! Uvrede daješ, ali ne primaš!– Podsećaš me na tvoju novopečenu drugaricu Brenu, koja godinama radi sa ljudima oko nje šta hoće, a smatra se da je Lepa Brena ikona, te ikone se ne smeju dirati, a ti trpi sve dok se ne ugušiš u go*nima koja gospođa ikona sipa po tvojoj glavi! Jesi i za to rekla da vređam sve živo! E pa u galeriji slika postoji jedna grupa izuzetno karakternih “ljudi” koji su do skoro bili najcrnji neprijatelji, vređani na najgori način, uglavnom ti njih! I gle čuda, tu istu Fakicu, je l’ tako beše, Karleuša brani od Lukasa! A Lukas nema pravo da se brani od gospođe, te iste od koje si se ti onomad osetila ugroženom, pa si sasula na nju salvu uvreda – napisao je pevač na svom Instagramu.

Podsetimo, ova Karleušina objava na društvenim mrežama naljutila je Lukasa, nakon čega joj je i uputio brutalan odgovor.

– Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, već tvoja deca (koja su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, itd. A, kad dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da nemaju društvene mreže i da su to deca?! Ako su oni deca, onda sam i ja nečije dete, zar ne? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, tvoje huškanje podmitljivih novinara i pevača protiv mene. Aman ženo, stani više. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom i shvati da tebi više niko neće da ćuti – počela je Jelena.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

– Ne želim da se viđam s tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. Stani. Umorna sam od rata. Evo sad ti se lepo i kulturno obraćam, ovo ću ti reći i kad se vidimo na nekom od glupih suđenja na koja mi se ne ide, jer imam preča posla i probleme – nastavila je.

– PS. Ne loži više Lukasa da vređa sve živo, dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Kaži “deci” da ne rade isto. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu “Nemoj!” – zaključila je KarleušaLeave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!