Lukas stao u odbranu Cecine dece i spomenuo Vranješa, Karleuša mu poslala srednji prst i oštre reči
April 16, 2024

Lukas stao u odbranu Cecine dece i spomenuo Vranješa, Karleuša mu poslala srednji prst i oštre reči

3 min read

“Izvini, izvini, izvini, Rusijo… što je ova samozvana “genijalka” sebe uporedila sa tobom! Oduvek si bila nerealna, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sređujem u hodu! Tvoja nemoć i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)!”, prvi je deo odgovora koji je Aca Lukas uputio Jeleni Karleuši, nakon prethodnog “prepucavanja” koje je startovalo usled njene kritike vezane za promovisanje rođendana biznismena Dragoslava Ilića.

Na pomenutom rođendanu bio je i Lukas, kojeg Jelena nije spomenula, ali je on odlučio da joj odgovori u ime svih koji su prisustvovali istom.

– Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vređaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa”, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vređao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da se*eš po Instagramu, i da se*eš stalno po nekome? E, vidiš, dođe momenat i za kontra smer – nastavio je.

Jelena Karleuša, Aca Lukas, prepiska, svađa

Deo Lukasove objave, Printskrin: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

– Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vređam, ali ne dozvoljavam da iko se*e po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, stao u tvoju odbranu, kada si, gospođo, sa mozgom od 300 na sat, cvilela kao Damjanov Zelenko, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom turbo mozgu, pa ti se us*ao u život… Znaš već kako! Dakle, pusti mene, i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume za koje si sama kriva! – osuo je paljbu Lukas.

Potom, spomenuo je Cecu Ražnatović i njenu decu, pošto je Jelena u svom odgovoru njemu napisala “vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči. PS (Saberi se Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem)”.

– I prestani da vređaš sve okolo, jer si zaista smešna! A biću i konkretan: kada sam stao iza tebe u tvom s*anju sa Vranješom, ni Ceca niti bilo ko mi nije rekao nista loše, zato što sam to uradio! I ja bih to uradio ponovo! Ali ću ti reći i ovo – ružno je, bedno je, i jadno je, vređati decu, nečiju decu, tako ružno i bezočno, kao što ti vređaš Cecinu decu! Treba da te bude sramota! Sad si se opet  “razgoropadila”, pošto misliš da si jaka! Pa, dobro, “Rusijo”, ostani u tom ubeđenju, dodaj gas tom tvom genijalnom mozgu, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! Ušla si u jednosmernu! Zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da naje*eš! A ja ću svojom biciklom da nastavim… Pa možda obiđem i celu rusiju….. biciklom! O kakvim kriminalcima ti pišeš i pričaš, kada ih niko u svom “ljubavnom CV-ju” nema više od tebe! Hoćeš da nabrajam..? Fuj!!! – zaključio je.

Ipak, u komentaru je dodao još i to da više, definitivno, nisu prijatelji:

– Teško tebi, moja Jeco, sa takvim ogromnim mozgom! Pozdrav, ovoga puta definitivno tvoj bivši prijatelj, mali Aca Lukas! P.S. Izvini, slučajno ti odgovorih!

Ponovo očekivano, nekoliko minuta kasnije, Jelena mu je odgovorila.

Evo i njenog kompletnog odgovora:

Jelena Karleuša, Aca Lukas, prepiska, svađa

Jelenin odgovor Aci, Printskrin: Instagram/karleusastar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!