Luna i Marko izigrali cijelu naciju? Isfolirali raskid kako bi izreklamirali ovo
April 17, 2024

Luna i Marko izigrali cijelu naciju? Isfolirali raskid kako bi izreklamirali ovo

3 min read

 Da, istina je, raskinuli smo. Osjećam potrebu da to javno kažem, jer je naša veza javno započeta. Ovako je najbolje za oboje – napisao je Marko na svom instagramu, a da nije u pitanju šala, potvrdio je i za domaće medije:

– Sve što sam tamo napisao tako je i ne bih više ništa da dodajem na tu temu. Sve mislim što sam napisao.

Ipak, Luna i dalje prati Miljkovića, a za razliku od njega, nije brisala zajedničke fotografije. Takođe, stala je u njegovu odbranu: “Svi koji budu pljuvali Marka i pisali bilo šta ružno za njega biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam, ljudi” – poručila je mlada pjevačica koja u toku jučerašnjeg dana ostala nema na pitanja o raskidu.

Ipak, prije samo nekoliko dana Luna je demantovala priče o raskidu koje kolaju danima.

– Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je htio da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment – ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspjela da skontam, to je neki njegov fazon. Otpratio je sve sem stranice svog brenda, da li je to neka vrsta njegove reklame, stvarno nemam pojma. Nisam ni uspjela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pjesmu, tako da se nisam baš time bavila – poručila je Luna nakon dolaska iz Beča prije dva dana, i tom prilikom dodala:

– Sigurna sam da će on mene ponovo da zaprati.

Kako je Marko otpratio sve prijatelje i ostavio samo profil njegovog brenda, odaje se utisak da je novopečeni kreator to uradio iz marketinške namjere. Na pitanje da li u promovisanju sebe koristi i situaciju sa Lunom, ona je odgovorila:

– Ne vjerujem da to ima veze samo sa mnom, jer onda bi otpratio samo mene, a on je otpratio sve ljude. Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu – kroz osmeh je rekla, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

– Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavijestiti i neću kriti.

Kako se nakon Markove objave o raskidu nije više oglašavala, a nije odgovarala ni na naše pozvive, ostalo je nedorečeno zašto mlada pjevačica ćuti, zbog čega je dodatno podgrejala priče da je možda samo u pitanju marketinški trik.

Marko je nije sačekao na aerodromu

Iako je sletjela u Beograd na vreme iz Beča, Lunu Marko nije sačekao na aerodromu, pa je sama taksijem produžila ka svom domu.

– Svako ima svoje obaveze, a ja sam samostalna i sposobna. Najlakše mi je da sačekam taksi i mirna sam, jer su generalno svi koji bi došli po mene zauzeti, pa i Marko – objasnila je Luna.

Šta vi mislite, da li su Luna i Marko zaista fingirali raskid samo zbog reklame ili je par zaista okončao vezu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!