Luna krije da ima rak grlića materice?! Prijatelj otkrio detalje njene borbe sa opakom bolešću
June 15, 2024

Luna krije da ima rak grlića materice?! Prijatelj otkrio detalje njene borbe sa opakom bolešću

2 min read

Kako se priča, postoji razlog zbog čega Luna izbjegava stres. Naime, Đoganijevoj je, prema tvrdnjama izvora, navodno dijagnostikovan rak grlića materice u začeću, ali ona strašnu dijagnozu nije željela da otkrije ocu po ulasku.

“Luna je bila na redovnom ginekološkom pregledu, gdje je primijećeno da ima promjenu, zbog čega je poslata na dalje pretrage. Ona je mislila da je u pitanju cista, međutim, ispostavilo se da situacija nije nimalo naivna. Luni je dijagnostikovan rak grlića materice, ali je imala ludu sreću da je u samom začetku, te je dobila terapiju poslije koje bi trebalo da sve bude u redu. Ipak, ljekar joj je savjetovao odmor išto manje stresa, što će biti teško u rijalitiju, u uslovima u kojima se sada nalazi”, otkrio je izvor blizak Luni koji je insistirao da ostane anoniman.

“Ona je rekla mami Anabeli, a ona joj je savjetovala da ne uđe u rijaliti zbog toga. Kako se Luna već dogovorila, željela je da ispoštuje ugovor, ali je sa produkcijom ugovorila sve uslove koji su potrebni da ona bude zdravstveno zbrinuta”, objašnjava izvori otkriva da je Đoganijeva odlučila da ne kaže ocu cijelu istinu o svom stanju.

“Luna se plaši da kaže Gagiju šta joj se dešava jer je on veliki emotivac I teško bi podnio da je gleda svaki dan, a da zna da je bolesna. Zbog toga je odlučila da mu kaže izmijenjenu verziju koja je prihvatljivija”, završava izvor.

Ona se njemu u kasnim večernjim satima povjerila da je nedavno na ljekarskoj kontroli dobila loše vijesti o tome da je, kako je navela, na korak do toga da oboli od teške bolesti.

“Na stepen sam od raka materice, majke mi, užas. To sam saznala prije nekih 20 dana i od tada pijem lijekove, ali to je sve od stresa. Ali ne brini se, to se liječi. Na vrijeme sam to otkrila. Ne znam više gdje je lijevo, gdje desno. Ali jaka sam ja, prebrodiću ovo, znaš ti mene”, govorila je Luna Gagiju, koji je zanijemio od šoka.

Anabela se nije javljala na pozive kako bi navodi bili provjereni.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!