LUNA SE STIDI VEZE SA SLOBOM?! Oni su imali divan brak, a ja sam bila naivna pa sam se umešala: Ne budite GLUPE KAO JA
February 27, 2024

LUNA SE STIDI VEZE SA SLOBOM?! Oni su imali divan brak, a ja sam bila naivna pa sam se umešala: Ne budite GLUPE KAO JA

2 min read

“Ja sam jedina koja može da priča o ovome (o prevari). Ovo je do sada bila ironija, ja sam bila učesnik prevare, bila sam ljubavnica na javnom mestu, iako se nisam tako osećala. Umešala sam se u jedan divan brak, gde je tada jedan gospodin ispričao da svoju ženu ne voli, da nemaju odnose dve godine, da je planirao da se razvede od nje svakako, gde sam ja kao jedna glupa i naivna devojčica poverovala u te priče. Bila sam do tada protivnik prevara, ali desilo mi se da sam baš ja bila učesnik toga. Poverovala sam muškarcu da može da me voli, iako je zauzet”, pričala je Luna. 

“Ja sam sela protiv, jer nikada više sebi to ne bih dozvolila. Smatram da svaka devojka koja sebi može da to da dozvoli… Ja sam rekla, karma je ku*ka. Čovek koji jednom prevari, prevariće svaki sledeći put, apsolutno je velika greška kada devojka, žena veruje zauzetom muškarcu, da će on vas voleti i poštovati, to je velika laž, možda će biti čak i gori prema vama. Mene niko nije terao, sama sam pristala na to. Verovala sam da sam ja bolja od nje, a ustvari ispala sam samo jedna u nizu budala. On je posle toga shvatio da on voli svoju ženu, ja sam bila usputna stanica i meni je bilo drago da sam ja bila takva pomoć.” 

“Više nikada sebi ne bih to dozvolila, ne opravdavam svoje postupke i greške. Kakav god da je to brak bio, nema opravdanja, jer sam pokvarila nešto, a sebi sam pokvarila život i izgubila poštovanje. Nemojte da budete glupe i naivne, ako je prevario ženu, prevariće sutra i vas. Mogla bih da dam ruku na panj da više to nikada ne bih uradila, ja sam ispričala svoj primer i svi znate o čemu se radi. Naravno da mi je žao i krivo i možete i te kako da učite na svojim greškama”, zaključila je ona. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!