LUNA SE VRATILA U BELU KUĆU: Gagi odlučan da je ta priča ZAVRŠENA! Đoganijeva: Ja nisam Marko da budem ROBOT! (VIDEO)
April 23, 2024

LUNA SE VRATILA U BELU KUĆU: Gagi odlučan da je ta priča ZAVRŠENA! Đoganijeva: Ja nisam Marko da budem ROBOT! (VIDEO)

2 min read

Nakon što se vratila u Belu kuću, Luna Đogani prvo je porazgovarala sa roditeljima Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas. Gagi odlušan da je ta priča završena.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Luna, kao prvo, ti si ime i prezime! Ne smeš sebi da dozvoliš da ispadaš paćenica”, govorio joj je Gagi.

“Što kaže Lepi Mića, ti imaš stan svoj, ej”, dodala je Anabela.

“Ja znam, kao žena, da si lagala iz straha. Ne opravdavam to, ali razumem. Ja znam da si ti tamo otišla da se podigneš iz mrtvila nakon raskida, znam da ti to ništa nije značilo. Svi su mene optužili da sam te naučila da lažeš. Bla, bla, okej. Ali, niko ne uzima u obzir da si ti u toj vezi toliko toga praštala. Kako niko ne razmišlja o tome da te je ostavio na dan finala. Kako je ta ljubav odjednom nestala? I nije mi jasno kako se sve vrti oko nekih datuma i brojeva? Toga u ljubavi nema”, tvrdila je Anabela.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Ja ne želim više ovo da gledam! Do kraja rijalitija ovo više ne želim da gledam. Je l’ on završio sa tobom”, upitao je Gagi Lunu.

“Pa ne znam da li je završio. Ja ne mogu da kažem da ja njega ne volim, ne mogu da ti kažem da mi treba sedam dana da se iskuliram. Ja nisam Marko Miljković da budem robot”, branila se Luna.

“Za tebe je ta priča završena! Nemaš više šta nekome da se pravdaš. Ja samo želim da izađemo kako treba odavde, govorio je Đogani ćerki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!