Lunina ispovest: Otvoreno o vezi sa Markom, u čijem stanu on živi, a spomenula je i Kiju i Slobu
June 15, 2024

Lunina ispovest: Otvoreno o vezi sa Markom, u čijem stanu on živi, a spomenula je i Kiju i Slobu

2 min read

Pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani (23) pazarila je stan od novca koji je zaradila u rijalitiju, a od tada se nagađa da li njen dečko Marko Miljković živi sa njom, ili pak u svom stanu koji iznajmljuje.

U prvom video intervjuu posle Zadruge 2, Luna za Telegraf JETSET ekskluzivno priča o tome, novim pesmama, Nenadu Marinkoviću Gastozu, a dotakli smo se i Kije Kockar i Slobe Radanovića.

– Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno – kaže Luna za naš portal.Play Video

Luna je odlučila da se nakon rijalitija oproba u muzičkim vodama, a u dve snimljene numere peva o svom bivšem momku Slobodanu Radanoviću, ali i sadašnjem dečku Marku.

– Pesme su posvećene meni. Kroz te pesme pevam o tome kako sam se osećala prethodne dve godine u svojim vezama. Kada sam bila ostavljena, povređena… Ja sam kroz tih par minuta dala sebi za pravo da otpevam kako sam se osećala. Pesme su jako emotivne, ali nisu spore, brze su – objasnila je pobednica “Zadruge 2”.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna pobednicu “Zadruge 1” Kristinu Kiju Kockar ne smatra konkurencijom, a kaže i da bi pre sarađivala sa njom, nego sa bivšim dragim, Slobom Radanovićem.

– Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gde bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako peva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju – rekla je Đoganijeva.

Buduća pevačica za Telegraf JETSET je otkrila i da se čula sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

– On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Rešili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene – objasnila je Đoganijeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!