Majin otac završio u bolnici nakon što mu je Tara prebila kćerku: Simova će nositi nanogicu, Taki bijesan kao ris progovorio o ulasku u Zadrugu
June 25, 2024

Majin otac završio u bolnici nakon što mu je Tara prebila kćerku: Simova će nositi nanogicu, Taki bijesan kao ris progovorio o ulasku u Zadrugu

3 min read

U toku jučerašnjeg dana u Bijeloj kući došlo je do brutalnog nasrtanja Tare Simov na Maju Marinković, svoju rijaliti suparnicu, koja joj je tom prilikom počupala pola kose sa glave. Nakon ovog nemilog događaja Maja je doživjela veliku traumu, grcala je u suzama i jedva je uspjela da se smiri. Povodom ove situacije ekskluzivno za Republiku.rs oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki, koji je kako kaže proveo noć u bolnici i na lijekovima.

Sinoć sam bio kod doktora i na lijekovima sam za smirenje. Cijelu noć ne mogu da se smiri, razmišljam kako mi je dijete i šta Tara može da joj uradi, ona nije normalna, u očima joj se to vidi, ta djevojka treba da ide da se liječi. Meni se telefon sinoć usijao, čak me je i Anđela Veštica zvala, koja je i sama potvrdila da je Simova jedno toliko bezobrazno stvorenje koje sve laže i izmišlja. Ona je jedna uličarka koja laže da je i školu završila.

Takija smo upitali šta može biti uzrok tolike mržnje koju Tara gaji prema Maji, a on nam je dao sljedeći odgovor:

– Matija je kao nešto počeo sa Majom da se zeza, a Maja je obećala Anđeli Veštici prije “Zadruge” da sa njim neće imati ništa, jer je ipak on Vešticina velika ljubav iz prošlosti. On sada još više vrijeđa Maju i on je jedan iskomplekisirani p..eraš. Da sam juče uletio u “Zadrugu” sve bi ih podavio. Tara već danima psihički maltretira Maju, samo ide za njom i kljuca je, a ovo je već treći put kako ona nasrće na moju kćerku. Maja je tamo sama protiv svih i oni su svi ljubomorni što je u prethodnoj sezoni završila na petom mjestu i sada oni u njoj vide opasnu konkurenciju. Karić joj je sinoć prijetio, svi su protiv nje, kao i Đedović, Matora, Ana, David, Šopćka…

Budući da je Majinog oca sve ovo jako potreslo, mi smo ga pitali da li bi bio spreman da uđe u “Zadrugu” i zaštiti svoju kćerku?

– Ne bih ušao, jer bi to bio mač sa dvije oštrice, ne bih mogao da gledam kako neko tuče moje dijete. Ja sam profesionalni izbacivač i radim na vratima već 25 godina, ali kada bih ušao sljedeće sezone ja bi njih naučio pameti, jer ja vidim ko glumi mangupa, a ustvari je jedna obična vjeverica.

Za kraj Taki je surovo potvrdio da će Taru sigurno tužiti i da će nositi nanogicu, kao i da će zbog svega što je uradila njegovoj kćerki sjediti kući i javljati se na isključivo fiksni telefon.

Podsjetimo, zadrugari su juče nakon ovog događaja ostali šokirani i sve vrijeme bili uz Maju i smirivali. A Marko Janjušević Janjuš je žestoko odlijepio, jer je i njemu Tara prije neki dan pretila kako će grebati na kapiju jer ga je toliko dovela do ludila, te je bio na ivici da napusti velelepno imanje.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!