MAJKA ANE KORAĆ OBJAVILA SLIKU TRUDNE KĆERKE: Evo kako izgleda u trudnoći I KO JE SA NJOM
December 7, 2023

MAJKA ANE KORAĆ OBJAVILA SLIKU TRUDNE KĆERKE: Evo kako izgleda u trudnoći I KO JE SA NJOM

1 min read

Bivša zadrugarka Ana Korać je u drugom stanju, a čim je saznala da čeka bebu povukla se u ilegalu i obrisala svoj profil na Instagramu kako bi u miru uživala u trudničkim danima.

Naime, Ana već mjesecima uživa u ljubavi sa muškarcem koji je nepoznat u javnosti, a nakon što je zatrudnila “nestala” je sa javne scene.

I dok se mnogi pitaju kako straleta izgleda u trudnoći, njena mama je objavila ćerkinu sliku pored jelke. Starleta se slikala sa svojim ljubimcem.

Podsjetimo, pošto je saznala da je u drugom stanju, starleta je isključila Instagram i potpuno se povukla sa javne scene.

– Ne znam šta bih prije napisala i odakle počela.Toliko sam te željela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god djevojčica ili dječak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svijetu. I nešto meni najslađe i najljepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom – napisala je Koraćeva kada je objavila radosne vijesti.

kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!