Marija i Željko napustili Zadrugu: Miljanin sin morao kod ljekara
April 16, 2024

Marija i Željko napustili Zadrugu: Miljanin sin morao kod ljekara

1 min read

beba rijatija Zeljko je morao na redovan pregled kod ljekara, Marija ga izvela a Miljana , kao da nije majka, je ostala u Bijeloj kuci i nastavila da odgovara na pitanja novinara.

– Darko, što se tiče mog i Zolinog odnosa, ja ne osjećam više, da sam samo ja ta koja trčkara za njim, zaista se osjećam voljeno. Ali jutros sam se nešto iznervirala, poslije Gagijevog rođendana, htjela sam da poranim kako bih bila sa Željkom što više, ustala sam u osam, ali on je otišao na vakcinu sa mamom, ja sam poslije bila sa njim do pola četiri, a Zola još uvijek nije ustao. Bilo me sramota da ga probudim i bila sam veoma razočarana zbog toga – rekla je Miljana.

– Nemam potrebu i želju da ga budim, on mora da ima osjećaja da sada ima obaveze i da mora da se trgne. Kad je ustao rekla sam mu da mora da se promijeni, baš me je to povrijedilo – rekla je Miljana.

– On mi je poslije rekao da je uvijek imao alarm i budila ga je mama, zbog noćnog života koji je vodio i radio, spavao je danju, a radio noću – rekla je Miljana.

– Čudno mi je isto što Bane recimo priđe Željku, ima poseban odnos sa njim, a ni on nema djecu, a Zola ne, on nema osjećaj za njega – rekla je Miljana.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!