“Marija je abortirala muško dete, pa me Bog kaznio sa 3 ćerke”: Izjava Siniše Kulića zgrozila naciju
April 18, 2024

“Marija je abortirala muško dete, pa me Bog kaznio sa 3 ćerke”: Izjava Siniše Kulića zgrozila naciju

2 min read

 Marija je bila na kiretaži još dok smo se zabavljali. Abortirala je muško dete, zato smo posle dobili tri ćerke. Tako me je Bog kaznio jer sam ja zapravo oduvek hteo sina – priča Siniša.

On smatra da Miljana nije pogrešila kada je samo par sati nakon abortusa stupila u seksualni odnos sa Zolom, jer kako on tvrdi to ne može da šteti.

Miljana i Zola

Zola i Miljana Printskrin: TV Pink

– Moj drug lekar, koji je radio Miljani kiretažu, rekao je da ona zapravo sme da ima odnose! Marija ga je molila da kaže Miljani kako ne sme mesec dana da ima seks, ali on to nije učinio. Rekao je da može odmah jer “tako kaže medicina”. Ja sam ubeđen da je ona imala seks sa Zolom iz inata majci, jer zna da je to nervira. Iskreno, voleo bih da Miljana više završi sa njim, ali ona mene ne sluša. Ako nastavi sa njim, šta ja tu mogu… Mene nije pitala ni kada je započela vezu. Ukoliko se Miljana bude udavala za Zolu u “Zadruzi”, ja neću da odem na to venčanje, a neće ni Marija, sigurno! – objašnjava on.

Kulić se osvrnuo i na Dalilu koja je napala Miljanu zbog kiretaže i kaže da je ona možda i jedina koja nema prava da komentariše tako nešto.

– Dalila je abortirala dok je bila udata za nekog tipa romske nacionalnosti. Ona tvrdi da se to nije desilo, a svi mi znamo da jeste. O Dalili se sve zna, džabe prodaje moral. Ja sam čuo da je njena majka zbog svega završila u ludnici – kaže Kulić.

Dalila, Miljana i Marija

Svađa Dalile i MiljanePrintskrin: Youtube/ Zadruga Official

Siniša kaže da se ne čuje sa Bosom, majkom svog budućeg zeta Zole.

 Niti me je zvala, niti ja želim kontakt s njom. Nema potrebe za tim. Oni su sirotinja i ona gleda na sve načine da izvuče sina iz toga – tvrdi Kulić.

Na kraju ističe da je Miljana najveća žrtva rijaliti programa.

– Miljanu su svi tukli! Dalila Dragojević je ušla u “Zadrugu” zbog Miljane. Prvo je moju ćerku udarila Dalila, pa Jelena Krunić, Matora, Jelena Golubović, Teodora Radojčić… Sve one su se kačile za moju ćerku i zato su postale poznate – završava Kulić za Informer.

Komentari na njegove reči, koji se mogu pročitati na društvenim mrežama, sve su samo ne pohvalni. Kako ljudi pišu – zgroženi su njegovim rečima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!