MARINA TUCAKOVIĆ U TESTAMENT OSTAVILA SPISAK DUŽNIKA: Estrada joj duguje 90.000 EURA, KAD LAĆA OTVORI SVESKU..
September 30, 2023

MARINA TUCAKOVIĆ U TESTAMENT OSTAVILA SPISAK DUŽNIKA: Estrada joj duguje 90.000 EURA, KAD LAĆA OTVORI SVESKU..

2 min read

Marina Tucaković preminula je poslije duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj posljednjoj želji.

Kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala. Međutim, ona je imala svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio. Iako su joj pare bile potrebne za liječenje, ona nikome nije tražila ni dinara, ali njen sin Milan Radulović Laća navodno nema namjeru da bude široke ruke, piše Svet.

– Marina je i te kako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, ko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, maltene od kada je počela da piše. Za tu svesku znaju Futa i Laća, a kako čujem, njen sin ne želi da bilo kome oprosti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu bolelo to što je nisu ispoštovali, pogotovo što ti pevači koji su dužni nisu ni zvali da pitaju kako je i da li mogu na rate da joj isplate dug iako su znali da joj treba za lečenje. Ona se mnogo nervirala oko tih dugovanja i nikad nije razumela kako neko bez srama može da se pravi blesav i da je čak ne pozove i izvini se. Pisala je ozbiljne hitove, na koje su svi ti pevači zgrnuli velike pare, a ostali su njoj dužni. Čim se malo stiša sve, možda posle 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvezde koje su dužne da tuži. Mnogim pevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pevača je preko 90.000 evra. Koliko znam, jedan popularni folk pevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pevačica koja je od nje uzela čak četiri pesme, od kojih su dve ozbiljni hitovi i nikad nije platila – ispročao je izvor blizak Marininoj porodici.

– Marina jeste napisala testament, čini mi se pre godinu dana, jer joj je zdravstveno stanje variralo, htela je da ode spokojna na onaj svet. Ne znam detalje, u testamentu se nalazi i njena zaostavština muzičkih dela. Još je rano za sve, jer je porodica jako utučena, žele da u miru pate i boluju za Marinom. Kasnije će rešavati pravne stvari. Znaju šta i kako treba da rade i Futa i Laća, jer je Marina noćima pričala sa njima i pripremala ih na njen odlazak – završava izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!