Marina uhvatila Darka u prevari: Pronašla poruke u telefonu od švalerke pjevačice, on je moli za oprost i hoće da mu rodi još jedno dijete
June 18, 2024

Marina uhvatila Darka u prevari: Pronašla poruke u telefonu od švalerke pjevačice, on je moli za oprost i hoće da mu rodi još jedno dijete

2 min read

On je uspio vjerenicu da ubijedi da mu se vrati i sada żeli još jedno dijete kako bi bio siguran da ga više neće ostavljati, međutim, Marina za to neće ni da čuje! Darko stalno ima neke probleme. Marina se brzo ljuti i ne želi da mu prelazi preko svega. On u nečemu pretjera, ona se sa sinom spakuje i ode kod mame i tate.

Tako je bilo i nedavno kada ie posumnjala da je vara, ali se na kraju ispostavilo da je bio nesporazum, pa se ona vratila u njihovu kuću. Darko sad želi da mu ona podari i drugo dijete, jer vjeruje da će tako da je zadrži za sebe i da neće naglo donositi odluke kao sada Pričao je s njom i rekao joj da želi da naprave bebu i da Loreni i Alekseju podare još jednog brata ili sestru. Ali neće ona ni da čuje jer se porodila prije četiri mjeseca i želi da se posveti u potpunosti Alekseju!”, priča izvor blizak Laziću.

“Darko je razgovarao i sa svojim roditelj ima i zamolio ih da popričaju sa Marinom i da je posavjetuju da bi bilo lijepo da rodi još jedno dijete dok je još mlada! Siguran je da je sada pravo vrijeme za to, a i da ne prave veliku razliku u godinama medu djecom. Darko zna da Marina, iako je mlada, nema mnogo strpljenja za njega i njegove gluposti. Zato je ubijeđen da sa dvoje djece ipak ne bi mogla tek tako da ode i da sama brine o njima. Ne znam zašto, ali je on baš u strahu da će ga na kraju napustiti. Gleda da joj uvolji u svemu, dosta vremena provodi s njom i sa bebom, baš se plaši da je ne izgubi. Ona je pak u najgorem momentu bila uz njega i sada očekuje da on to poštuje i ne pravi greške koje je pravio kada je bio u braku sa Anom! Zato je i navalio da pravi još djece, međutim, od toga nema ništa bar za sada”, kaže izvor iz Brestača i dodaje da je Darko čak pred Marinom pitao Lorenu da li bi voljela da ima još jednog brata ili sestru na šta je djevojčica rekla da bi voljela!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!