Marko i Luna ulaze u Parove: Tražili basnoslovan honorar za učešće u rijalitiju
May 19, 2024

Marko i Luna ulaze u Parove: Tražili basnoslovan honorar za učešće u rijalitiju

2 min read

Marko je nakon izlaska iz “Zadruge” značajno podigao svoju cenu, pa je tako od produkcije tražio 2.000 evra nedeljno.

– Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik “Zadruge”, a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišćen i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne uslove, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dve hiljade evra nedeljno. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtev, ali još ništa se nismo dogovorili – kaže izvor sa “Hepija”.

Luna i Marko

Luna i Marko, Foto: Marko Jovanović

Ukoliko bi sa Markom ušla i Luna u “Parove”, njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih ukućana zbog obaveza koje novopečena pevačica ima napolju.

– Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promeni stav. Tražio je 5.000 evra nedeljno za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u “Parovima” samo do kraja godine. Luna je snimila dve pesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lepo promoviše, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Sa Markom ćemo i sledeće nedelje imati sastanak, kada ćemo konačno znati njihov odgovor i da li ima novih uslova za ulazak u naš šou. Zasada smo mi spremni da ispunimo ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 evra nedeljno, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost – dodao je sagovornik

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!