“Marko nije pravi izbor za nju”: Zorica Marković posle svih svađa otkrila šta stvarno misli o Luni
April 16, 2024

“Marko nije pravi izbor za nju”: Zorica Marković posle svih svađa otkrila šta stvarno misli o Luni

1 min read

Zorica Marković i Luna Đogani nisu se slagale tokom boravka u Zadruzi 2, međutim, izgleda da je lošim odnosima došao kraj nakon izlaska iz rijalitija.

Pevačica nije podržavala Luninu vezu sa Markom, kao ni vezu sa Slobom Radanovićem u prvoj sezoni Zadruge, ali joj je često davala iskrene savete, međutim, i dalje ostaje pri stavu da Miljković nije pravi izbor za Đoganijevu.

– Kad nije bila dobra, nisam je podržavala. Ja najviše volim Lunu kada je jaka i samostalna. Meni se njen izbor nije svideo, ja sam u svakom trenutku bila tu i govorila joj šta mi smeta. Kao i prošle godine, kada smo se bespotrebno svađale – rekla je Zorica, pa prokomentarisala Luninu i Markovu vezu.

Zorica Marković

Zorica Marković/Printskrin: TV Pink

– Smatram da on nije njen pravi izbor, ali opet ko sam ja da mislim o tome? Šta će od toga da bude, ja stvarno ne znam. Meni je neločigno da pred finale raskinu, ali ako oni misle da tako treba, onda neka tako i rade. Čovek kad se zaljubi, prašta sve – izjavila je Zorica.

– Njeni roditelji su videli koliko je grešila i palo je mnogo uvreda između nas i napolju. Ali mislim da će joj oni dati najbolji savet, jer ipak su oni brend Đogani i oni najbolje znaju šta i kako treba da uradi – zaključila je bivša učesnica Zadruge.

Luna Đogani, Marko Miljković, Port

Luna i Marko/Foto: ATA Images

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!