Marko otkrio kako je izgledao susret njega i Lune sa Slobom i njegovom devojkom (VIDEO)
February 21, 2024

Marko otkrio kako je izgledao susret njega i Lune sa Slobom i njegovom devojkom (VIDEO)

1 min read

Luna Đogani i Sloba Radanović su se pre nekoliko dana našli u istom prostoru, budući da su sa svojim emotivnim partnerima gledali film u jednom beogradskom bioskopu. Gostujući u emisiji “Kontravizija” voditelja Lava Pajkića, Marko Miljković, koji je bio u društvu Đoganijeve, ispričao kako je sve ovo izgledalo.

– Neverovatna slučajnost. Luna i ja smo se dogovarli već danima da odemo do bioskopa da gledamo taj neki horor. Seli smo najnormalnije na sredini sale i u jednom trenutku samo je Sloba krenuo da silazi. Verovatno je išao do WC-a pre početka filma. Prepoznao sam mu hod. Baš smo se zbunili. Otkud on sad? A bilo 15 ljudi u sali. Od tih 15 je bio Sloba sa devojkom. Znači, ne mogu da verujem. Prazan bioskop. Hajde da je bio pun – rekao je Marko Miljković i nastavio:

– Nije bilo mrštenja. Nama nije bilo ništa. Nama je bilo čudno. Je l’ moguće, posle 10 dana kako smo izašli, svi zajedno gledamo film. On (Sloba) se vratio iz WC-a pre početka filma, sedeo, kulirao, gledao film… On je s devojkom pre kraja samo izleteo, i mi tu polako za njim. Neverovatna situacija, ali tako se desilo – rekao je Miljković.

Šta je sve ispričao Marko na ovu temu, pogledajte od 17:38 minutu snimka:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!