Marko se uselio u Lunin stan? Više se ne razdvajaju, nakon pomirenja započeli zajednički život
February 21, 2024

Marko se uselio u Lunin stan? Više se ne razdvajaju, nakon pomirenja započeli zajednički život

2 min read

Luna Đogani i Marko Miljković rešili su da obnove vezu, a kako se čini njih dvoje se sada ne razdvajaju.

Miljković je planirao da se iz Brusa preseli u srpsku prestonicu, a Đoganijeva mu je navodno predložila da dođe kod nje i da započnu zajednički život.

– Otkako su se Luna i Marko pomirili, maltene se ne razdvajaju. On prati Lunu čak i kod frizera, kozmetičara, zajedno idu u šoping, dok ona njemu pravi društvo tokom nekih poslovnih pregovora. Iako se njihov odnos ne dopada Luninoj majci Anabeli, morala je da se pomiri sa tim i podrži ćerkina osećanja. Anabela je više puta izjavila da joj je ćerkina sreća najvažnija. Gagi je podržao ćerkin izbor bez pogovora – kaže izvor i nastavlja:

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna i Marko, Foto: Instagram/marko.miljkovic

– Pošto sada oboje stoje na čvrstim nogama, blogerka je pitala Marka da živi kod nje. On se u početku nećkao, iako želi da joj bude što bliže. Plaši se negativnih komentara, kojih je bilo previše, i najradije bi ih izbegao. Međutim, ljubav je presudila i pristao je – otkriva izvor.

Marko još uvek nije preneo stvari kod Lune u stan i ne boravi kod nje svaki dan, ali svakako mnogo vremena provode zajedno.

– Komšije su oduševljene Luninom selidbom u njihov kraj. Sreća, pa je svima postala miljenica tokom rijalitija i mnogo joj znači što su je svi lepo prihvatili. U tom kraju joj živi i najbolji prijatelj, pa joj je i samim ti lakše da funkcioniše. Anabela i Gagi je takođe redovno posećuju – završava izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!