MATORU TEK ČEKA HAOS Sanja za Pink.rs priznala šta će joj posle svega uraditi… Eksplodiraće! A u čitav karambol opet umešana Luna! Teške reči, uvrede i GORKA OSVETA
April 16, 2024

MATORU TEK ČEKA HAOS Sanja za Pink.rs priznala šta će joj posle svega uraditi… Eksplodiraće! A u čitav karambol opet umešana Luna! Teške reči, uvrede i GORKA OSVETA

2 min read

U nedelju uveče, nakon video-poziva i razgovora koji su obavile, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković definitivno su stavile tačku na svoju vezu.

Sanja je to učinila na Instagramu, posle svega što je od Matore o sebi čula u “Zadruzi”, dok je Matora rešila da svoju bivšu definitivno precrta iz života, te je slomila šolju sa zajedničkom slikom i prefarbala zid na kojem su bila ispisana njihova imena.

Na sve to, Matora je danas poručila Sanji da joj ne šalje ništa povodom rođendana jer ne želi njeno sažaljenje, a mi smo kontaktirali Stankovićevu kako bismo proverili kako se oseća povodom novonastalih događaja i šta dalje ima u planu.

Posle toliko pljuvanja po meni, izmišljotina i dezinformacija, iskreno nije zaslužila ni da joj se javim. Evo, upravo gledam kako priča sa Lunom i govori:”Ovu majicu mi je kupila Sanja, neću je nositi” i Luna koja odgovara:”Baci u smeće” i smeje se. Odvratno! Niko me nikad nije napljuvao posle raskida kao ona mene. Ali ja cu biti šmeker i organizovaću rođendan jer ja sam pre svega čovek i ne pljujem po ljudima koje volim. A što se tiče šolje i natpisa po “Zadruzi” koje je uništila, to govori o njoj. Ja čak ni slike na Instagramu nisam obrisala niti ću jer su te slike deo mene i lepih trenutaka. Ostaću fer i dosledna do kraja – poručila je Sanja za Pink.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!