Miki Đuričić se oglasio nakon glasina da je ponovo pretukao Suzanu Perović (FOTO)
April 17, 2024

Miki Đuričić se oglasio nakon glasina da je ponovo pretukao Suzanu Perović (FOTO)

2 min read

Bivši zadrugar Miki Đuričić nakon što je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija i odmah sudski procesuiran, trenutno boravi u rodnom Kupinovu gde se nalazi u kućnom pritvoru. 

Mediji ovih dana bruje o tome da se Miki pomirio sa Suzanom, te da se ona doselila kod njega u Kupinovo, a nedavno se pojavila i informacija da je pevačica ponovo pretrpela nasilje od Đuričića u njegovom domu.

Miki tuča Nadežda štake batine

Trenutak kada je Miki Đuričić pretukao Nadeždu štakama u Zadruzi 2/Prinstkrin: TV Pink

Bivši zadrugar je zbog svih tih navoda odlučio da se javno oglasi na svom Instagram profilu i otkrije istinu o tome da li je zaista ponovo fizički nasrnuo na Suzanu.

– Pošto u ovoj zemlji piše ko hoće i šta hoće, kažu: “Demantuj, tuži”, a ja kažem da sa takvima treba drugačije, a oni neka misle šta i kako. Imam zabranu prilaska toj ženi, nije bila u Kupinovu, služim kaznu za koju sam se izjasnio da sam kriv. Dokle više izmišljanja i laži? Kažu: “Zvao komšija i čuo galamu…” Evo, ja se pitam kako se boriti sa ovim stvarima, nikada nisam reagovao ni na jedan tekst, niti tužio, ali ovim lažima se meni ugrožava služenje kazne pod nanogicom, zato sam i reagovao – napisao je Miki između ostalog u svom obraćanju na Instagramu.

Miki Đuričić

Mikijevo obraćanje na Instagramu/Foto: Instagram

Podsećamo, Miki je u Zadruzi 2 prvo udario šamar tadašnjoj devojci Suzani Perović, dok je Nadeždu Biljić, koja mu je inače bivša devojka, tukao štakama. Miki je osuđen na godinu dana kućnog pritvora i dobio je zabranu prilaska žrtvama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!