Miki tajno verio Suzanu prstenom od 3.000 evra? Đuričićeve komšije iznele šokantne tvrdnje
May 19, 2024

Miki tajno verio Suzanu prstenom od 3.000 evra? Đuričićeve komšije iznele šokantne tvrdnje

2 min read

Nakon što je u “Zadruzi 2” fizički nasrnuo na svoju partnerku Suzanu Perović, ali i Nadeždu Biljić diskvalifikovan je iz pomenutog rijalitija, te su nakon toga svi mislili da je njegovoj i Suzaninoj ljubavi došao kraj.

Miki je nakon toga pored nanogice dobio i zabranu prilaska Perovićevoj, ali meštani Mikijevog rodnog sela Kupinova otkrili su da Suzana gotovo svake noći u najvećoj tajnosti navodno dolazi kod Đuričića, piše “Svet”.

– Naravno da niko ništa ne zna. Ćuti se jer moraju da se kriju, a viđaju se sve vreme, bukvalno otkako je Suzana izašla iz Zadruge. Znam prvo da su se tajno čuli već tu noć i da je Suzana plakala kao kiša kad mu je čula glas. Tako su mi rekli, nisam ja slušao razgovor nego se priča tako ovde po Kupinovu, a čim se priča tako onda je tako. I uklapa se u ono što sam ja posle svojim očima video. Prvo sam sebi rekao ma jel ovo moguće? A onda se ponovilo nekoliko puta i shvatio sam šta se dešava.Suzana usred noći dolazi kod Mikija jer misli da je tad niko neće videti. Ušunja se potpuno neupadljivo obučena, tako da je jedva prepoznate, uđe na kapiju i celu noć provede kod njega. Negde pred jutro, pre neo što svane ona se išunja i pobegne. Ja sam video bar tri-četiri puta do sada – priča Mikijev komšija za “Svet”i dodaje:

Suzana Perović Miki Đuričić

Suzana i Miki, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Ja sam šokiran. Hteo sam i da ih slikam, ali moj telefon je loš za to, a ona dolazi uvek po mrklom mraku. Ne znam da li njen Vlada zna šta ona radi i da li je još uvek sa njim ili ga je ostavila. Čuo sam i da su se Miki i Suzana tajno verili i da je on za dijamantski prsten dao oko 3.000 evra. Koliko vidim, niko ih neće sprečiti da budu zajedno. Ni bivši muž, ni sin. Oni se verovatno zbog njih kriju ali pre svega jer Miki ima zabranu prilaska Suzani. Pazite šta vam kažem čim mu istekne kazna i svadbena zvona ima da se čuju u Kupinovu. Tako se šuška – završio je pčelarev komšija iz Kupinova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!