Milijana (21) i Milojko (74) pred svadbu naišli na veliku prepreku: Crkva neće da ih venča
June 24, 2024

Milijana (21) i Milojko (74) pred svadbu naišli na veliku prepreku: Crkva neće da ih venča

2 min read

U selu Pilatovići, nedaleko od Požege sve je spremno za svadbu Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) koja će se održati sutra, 7. septembra.

Venčanica za mladu je spremna, kao i svečano odelo u kojem će Milojko zablistati, a Milijana jedva čeka da izgovori sudbonosno “da” svom 53 godine starije izabraniku.

– Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala – kaže nam uzbuđena bivša učesnica “Parova”, kojoj je verenik oprostio prevaru s Aleksandrom Požgajem u rijalitiju.

Milijana, Milojko

Milijana i Milojko, Printskrin: Youtube/ Parovi TV HAPPY

Dan pred svadbu kakve u Požegi i Pilatovićima još nije bilo, Milijana i Milojko proveravali su da li je organizacija veselja onakva kako su oni želeli, a mlada je otkrila:

– Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo.

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi sutra oko podne u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Milijana i milojko, Foto: Instagram/milojkobozic

– Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra – kaže Milijana.

Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!